Match: Inter-Cagliari (Serie A) | Speltips: Inter över 7,5 hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: CherryCasino

Inter tar emot Cagliari hemma och bolagen tror stenhårt på en hemmaseger. Det gör även jag men till det låga oddset väljer jag att avstå, har istället hittat ett mycket mer intressant spel i matchen, Inter att skapa minst åtta hörnor till ett riktigt fint odds.

Inter är ett lag som skapar mycket hörnor, man har skottvilliga spelare som inte alls är rädda för att dra till från distans, vilket kan leda till en och annan hörna, men framför allt spelar man mycket på kanten med duon Perisic/Candreva, som älskar att utmana sin gubbe och slå den där crossen till Icardi som agerar target i straffområdet. Milano-laget har skapat en hel del hörnor under säsongen och jag har nappat ett par gången, hemma mot Cagliari tror jag man kommer dominera stora delar av matchen och visst känns det det som att man bör lösa minst åtta hörnor, till detta odds är detta ett riktigt fint spel. Värt att tillägga är att Inter hamnat i underläge flera gånger den här säsongen, risken finns att Cagliari chockar hemmalaget då man bjudit upp till kamp de senaste åren.

Mitt spel blir Inter över 7,5 till två gånger pengarna, lycka till vid rygg!