Match: Ponte Preta-Santa Cruz (Brasilien Serie A) | Speltips: Ponte Preta | Odds: 1,60 | Spelstopp: 22:30 | Spelbolag: CherryCasino

Söndagen bjuder på ett par riktigt fina matcher i Brasilien, en av matcherna är mötet mellan Ponte Preta och Santa Cruz. Bortalaget mötte Corinthinans i en match som slutade med förlust i förra omgången, Corinthians plockade en 4-2-seger och det var Santa Cruz sjätte förlust på de sju senaste matcherna. Här tror jag starkt på att Ponte plockar sin andra raka seger.

Medan Santa Cruz föll mot Corinthians senast, plockade Ponte Preta en fin 2-0-seger mot Vitoria. Det var lagets första seger på ett ganska bra tag, och här tror jag man fortsätter på vinstspåret och tar en ny seger mot ett riktigt uselt Santa Cruz, lagen möttes så sent som i Juni och det var aldrig något snack om saken, 3-0 slutade matchen till Ponte Pretas fördel den gången, då på bortaplan.

Jag kan inte annat än gå emot ett lag som förlorat sex av de sju senaste matcherna. Plockar ettan till 1,60, lycka till vid rygg!