Match: Detroit Red Wings-Tampa Bay Lightning (NHL) | Speltips: Under 5,5 | Odds: 1,62 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: 10BET

Detroit Red Wings tar emot Tampa Bay Lightning inatt, och det är ett minst sagt vidöppet möte. Jag skippar 1X2-marknaden och siktar in mig på underspelet som jag tror starkt på.

Det är två ojämna lag som drabbar samman inatt. Detroit har under säsongen plockat åtta vinster och åtta förluster, och på de sex senaste matcherna har man endast två segrar. Senast blev det en tung 5-0-förlust borta mot Montreal, snacka om knock-out. Tampa Bay är inte så mycket bättre, nio segrar och sju förluster har det blivit hittills. Lagets stora problem är att man sällan följer upp en vinst med just en vinst, på de åtta senaste matcherna har man fyra segrar och fyra förluster, och varje gång man vunnit så har man förlorat efterföljande match, och vice versa. Ska man följa den lilla sviten så talar det mesta för förlust ikväll, då man besegrade New York Islanders senast. Men tur att jag inte tror på sådana sviter. Vad jag istället tror på är underspelet här!

Detroit har gått under 5,5-linan i de fyra senaste matcherna, samtidigt som Tampa Bay gått under samma lina i de fem senaste matcherna. Kollar vi lagens senaste drabbningar så har det blivit under 5,5 i sju av de tio senaste mötena lagen emellan. Jag testar samma spel inatt.

Under 5,5 hugger jag till 1,62, känns väldigt bra på förhand. Ska vi säga 2-1/1-2? Lycka till vid rygg!