Match: Carpi-Frosinone (Serie B) | Speltips: X2 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Bet365

Jämt möte som väntar här när Carpi ställs mot Frosinone, två lag som åkte ur Serie A förra säsongen men som under den här säsongen väntas utmana om direktplatserna i toppen. Finns gott om kvalité i båda trupperna för att upprepa bedriften man lyckades med för två säsongen sedan, att ta klivet upp till Serie A.

Carpi har inlett säsongen med två vinster och en förlust på de tre inledande matcherna, Frosinone har tagit en vinst samtidigt som man förlorat en match och kryssat en. När lagen ställdes mot varandra i Serie A i fjol var det väldigt jämt, båda lagen tog varsin hemmaseger. I bägge matcherna stod det 1-1 efter 90 spelade minuter, men sena avgöranden på tilläggstid gav varsitt hemmalag en 2-1-vinst.

Carpi kommer från en 1-0-förlust mot Cesena förra omgången, samtidigt som Frosinone kommer från en 2-1-seger hemma mot Latina. Ett litet mentalt övertag för bortalaget kanske? Tror det blir ett lika jämt möte här som i Serie A i fjol, och oddset på X2 känns aningen för högt. 1,75 är riktigt bra med tanke på hur jämt det är mellan lagen, och ett kryss ligger mycket nära till hands. Tror båda lagen hade varit nöjda med varsin pinne. X2 till 1,75 blir mitt drag som sagt, lycka till vid rygg!