Match: Chelsea-Liverpool (Premier League) | Speltips: Över 2,5 kort Chelsea | Odds: 1,95 | Spelstopp: 20:59 | Spelbolag: LeoVegas

Ajaj vad förlusten sved igår, United ställde upp med ett reservbetonat lag och Murinho sa redan dagen före matchen att United inte vill vara med i Europa League. Då är det svårt att vinna.. Som tur var räddade den andra reken upp dagen och det blev därmed plus minus noll.

Detta blir en kort motivering då det är väldigt svårt att argumentera för ett sådant här spel mer än att man går mycket på känsla. I de inledande omgångarna av Premier League så har Chelsea varit aktiva med att dra på sig gula kort och trots att man vunnit matcherna mot sämre motstånd har det ändå blivit gula kort. Statistik på de första fyra matcherna:

Chelsea-West Ham: 5 gula
Chelsea-Watford: 3 gula
Chelsea-Burnley: 2 gula
Chelsea-Swansea: 4 gula

Nu går mina tankar såhär att man idag möter en stor rival i form av Liverpool och som med stor sannolikhet kan bli en grinig historia. Chelsea har verkligen inte riktigt stabiliserats och kan mycket väl få det tufft idag, om så är fallet kan det delas ut en hel del gula. Laget innehåller flera spelare som är benägna att dra på sig gula kort och då tänker jag främst på Diego Costa som ibland får riktiga hjärnsläpp. Jag går på känslan och spelar över 2,5 kort för Chelsea till 1,95x pengarna hos LeoVegas!