Match: Örebro-Sundsvall (Allsvenskan) | Speltips: X2 | Odds: 2,37 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bet365

Ja, jag är väl medveten om att Sundsvall kommer till matchen med sex förluster och en oavgjord på de sju senaste matcherna, samtidigt som Örebro inte förlorat på de tre senaste matcherna. Jag är väl medveten om att Sundsvall mycket väl kan vara seriens formsvagaste lag just nu, med en vinst, två oavgjorda och sju förluster på de tio senaste ligamatcherna. Men nu tror jag det måste vända, och det mot ett Örebro som man haft VÄLDIGT lätt för de senaste säsongerna.

Sundsvall har besegrat Örebro i de fem senaste mötena lagen emellan, och som man gjort det. Tre 3-1-vinster och två 1-0-vinster. Ett stort vitt spöke är vad Örebro ställs mot ikväll, så fort Sundsvall står som motståndare så låser det sig mentalt för hemmalaget känns det som. Det blir inte lättare med alla avbräck laget har inför matchen, både Gerzic och Ajdarevic missar matchen och det är avbräck storlek deluxe.

Tror verkligen inte det blir någon vinst för hemmalaget här, och jag ser inget värde i den raka ettan. X2 däremot, som jag tror stenhårt på sett till lagens senaste möten, ligger på hela 2,37 och det är bara att tacka och ta emot. Ett riktigt spelvärt odds. Den raka tvåan finns också till hela 5,25 gånger pengarna. Lycka till vid rygg!