Match: Sampdoria-Milan (Serie A) | Speltips: Carlos Bacca målskytt | Odds: 2,10 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

En mycket oförutsägbar match väntar när Sampdoria tar emot Milan hemma på Stadio Luigi Ferraris. Båda lagen kommer från varsin förlust i ligan senast, Sampdoria föll mot Roma efter ett straffmål i 93:e minuten och Milan åkte på en riktig kalldusch mot Udinese efter att ha släppt in matchens enda mål i 89:e minuten. Det här är två lag man inte har en aning om vart man har, framför allt Milan.

Jag väljer helt att avstå från 1X2-marknaden då matchen kan sluta precis hur som helst, mycket svårtippad match. Istället väljer jag att sikta in mig på målskytt-marknaden, och jag fastnade för oddset på att Bacca nätar, ett odds som ligger på hela 2,10. Förväntade mig ett odds på 1,70 faktiskt. Bacca inledde med ett hattrick mot Torino men har inte lyckats näta i de två senaste förlustmatcherna mot Napoli och Udinese, trots massor av lägen. Här tror jag det lossnar med minst en balja. Colombianen ansvarar för mer eller mindre hela Milans offensiv och agerar ofta sylvass target.

Här måste Milan gå för tre poäng för att hänga med i kampen om Europaplatserna, man har inte råd med ytterligare poängtapp. Är det någon som ska göra målen så är det Bacca, tycker inte Niang kommit upp till sin fulla potential. Dessutom brukar den sistnämnde ofta agera framspelare till Bacca vilket gynnar detta spel.

Jag spelar Bacca som målskytt i matchen till 2,10, ett väldigt spelvärt odds. Lycka till vid rygg!