Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 13.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i den senaste matchen lagen emellan på Craven Cottage.

  • Spelet sitter i sju av Fulhams tio senaste hemmamatcher.

  • Spelet sitter i tre raka matcher för Middlesbrough.

  • Middlesbrough har gjort mål i sju av sina tio senaste bortamatcher.

  • Fulham är i fin form efter en tuff period i december. Middlesbrough har spelat upp sig på sistone. Jämnt!

Fin säsong hittills

Efter en riktigt tuff period under december-månad är man nu tillbaka med fina prestationer. Fulham har hittills gjort en bra säsong i Championship och fortsätter man på inslagen väg kan det mycket väl komma att bli Premier League-spel nästa säsong. Frågan är dock om man orkar hela vägen. Dessutom måste man komma ifrån perioder likt den man hade i december, där man åkte på tre raka förluster. Det krävs en hel del och vi vet nog alla vad detta är för liga vid det här laget – alla kan ju vinna mot alla. Vid slutspurten av 2019-års sista månad studsade man dock tillbaka. Man fick med sig två vinster och ett kryss, innan det sedan var dags för en mellanmatch mot Reading under nyårsdagen. Där blev det förlust. Men en seger var inte långt borta, utan man hade faktiskt ett stort spelövertag i den matchen och spelade bra. Och det skulle i sin tur hänga kvar i de två nästkommande matcherna som också är de senaste. Där har man tagit sig vidare i FA-cupen, efter att ha slagit Aston Villa på hemmaplan och sedan slog man Hull på bortaplan. Just nu parkerar Fulham ligger Fulham fyra i tabellordningen och landar på 45 poäng.

Fredagens motstånd är dock inte ett lätt sådant. Här kommer man behöva vara på tå matchen igenom. Och det lär sannerligen bli en målrik match – åtminstone ett från vardera håll. Ett spel på att båda lagen gör mål sitter i sju av Fulhams tio senaste hemmamatcher. Dessutom har man funnit formen och tagit sig ur sin negativa period. Vi kan därtill addera att ett spel på att båda lagen gör mål sitter i den senaste matchen lagen emellan på Craven Cottage.

Fulham kommer till spel utan Maxime Le Marchand. Aleksandar Mitrovic är osäker för spel.

Spelat upp sig

Man vek inte ned sig totalt under veckomatchen mot Tottenham. Så tenderar ju en del lag att göra, när de ställs mot lag från den övre hyllan. Men inte Middlesbrough. Mycket kan ju förvisso ha att göra med deras gedigna historia och att detta faktiskt är en av de klassiska klubbarna på de brittiska öarna. Däremot hade det fredagens gästande lag inte någon trevlig inledning på säsongen. Fina resultat uteblev och man fick snarare med sig ett hav av kryssmatcher och förluster. Tråkiga resultat gör också att man får infinna sig med att husera långt ned i botten. På sistone har man dock fått till en liten vändning. Middlesbrough har bjudit på en bättre fotboll på sistone och faktum är att man numera är riktigt svårslagna. Vändningen kom under samma månad som Fulham fick sin lilla dipp. Från den 20 december promenerade man hem fyra raka segrar mot Stoke, Huddersfield, West Brom och Preston. Dessa följde man sedan upp med en fin match hemma mot Tottenham, var man fick med sig ett oavgjort resultat, som i sin tur genererade ett omspel. Senast kommer man från ett kryss mot Derby och en torsk i FA-cupen mot Tottenham, där man sannerligen inte vek ned sig. Middlesbrough ligger just nu på 16:e plats och har spelat in 34 poäng.

Middlesbrough har som sagt spelat upp sig på sistone och det kan göra den här tillställningen väldigt jämn. Det tenderar dessutom att bli jämnt när dessa två drabbar samman. Tajt med mål är inte något undantag. Båda lagen gör mål sitter i tre raka matcher för gästerna. Dessutom har Middlesbrough gjort mål i sju av sina tio senaste bortamatcher.

Får klara sig utan George Friend och Ryan Colin Shotton. Britt Assombalonga och Daniel Ayala är något osäkra för spel.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.