Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Den raka tvåan är mycket lockande, men väljer ändå dubbelchansen. Juventus skall ha goda chanser!

  • Juventus har inte förlorat mot Inter på åtta matcher.

  • Juventus har vunnit tre raka möten mot Inter.

  • Juventus har fyra raka segrar och har verkligen hittat tillbaka till fina formen.

  • Inter har två raka ligamatcher utan vinst.

Derby d’Italia

Inter kommer till mötet med Juventus på hemmaplan med två raka ligamatcher utan seger. Det återstår att se hur pass bra formen är och om man kan stå emot Juventus mycket fina form samt starka trupp. Cristiano Ronaldo vilade dessutom cupmötet senast, samt flera andra spelare så Inter kan räkna med att det kommer en spelsugen och mycket stark trupp från Juventus. Inter vann sitt cupmöte mot Fiorentina, men har utöver det tappat den fina och jämna formen man hade tidigare. Lukaku/Martinez drar ett riktigt tungt lass framåt och har gjort det bra, men frågan är hur man står upp mot detta Juventus, som även bakåt fungerar.

Jag använder dubbelchansen här, ett givet spel inför den här matchen och då lockar ändå den raka tvåan. Juventus är på pappret några klasser bättre och brukar också ha det ganska lätt i dessa derbyna.

Utvilade nyckelspelare

Juventus kommer med självförtroende, kraft och utvilade spelare till Derby d’Italia-mötet med Inter. Det är visserligen bortaplan, men vad gör det när det inte finns några fans som lyfter fram Inter den här dagen. Juventus har dessutom en fin period att luta sig tillbaka på. Jag tror att man blir numret större här, igen, som så många gånger förut i både dessa derbyna och överlag. Cristiano Ronaldo kan bli tungan på det hela när han kommer utvilad och redo för att avgöra ytterligare ett gigantmöte.

Man vilade en hel del spelare senast och det var Dejan Kulusevski som fick ta huvudrollen till en början. Man fick en del problem med att besegra Genoa, men lyckades tillslut, genom lite flyt och tur. Det är vad som krävs för att fortsätta på den fina formen man är inne i, man behöver lite medstuds. Här tror jag att dubbelchansen tar oss väldigt långt och det skulle förvåna mig kraftigt om man blir besegrade av hemmalaget här.

Speltips.se ger tipset:

Oavgjort eller Juventus hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.