Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Paul Tierney får döma gigantmötet, en domare som snittar lite över 4 kort/per match.

  • Liverpool snittar imponerande låga siffror när det kommer till korten. 16 kort på 17 omgångar.

  • Mycket talar för åtminstone ett nytt kort för Liverpool här, lär vara tuffa tag från start.

  • Manchester United snittar högre än Liverpool i korten och landar på en siffra som är 1,76 kort/per match.

  • Spelet satt i det senaste mötet mellan lagen (2-0 Liverpool) när dagens hemmalag drog på sig ett kort och gästerna tre.

Måstematch

Liverpool kommer till stormötet med hopp om att ta över ligaledningen. För hör och häpna, dagens gäster är tre poäng före (!) Liverpool inför mötet. Regerande mästarna har inte fått det att stämma på samma sätt som tidigare säsong, men här skall man trots det ha goda möjligheter att ta hem alla poäng. Mötet under söndagen är det största mötet på flera år mellan lagen, då det betyder betydligt mycket mer än vad det gjort senaste åren. Rivaliteten har alltid funnits där, men att man slagits om samma placeringar var det längesedan vi såg. Vi är glada för det, för det lär bjudas på en oerhört fin fotbollsmatch den här gången.

Publiken saknas, men jag hoppas att man bjuder upp till det man hoppas på. Dueller i massor, hat lagen emellan och en känsla av att man vet om läget. Liverpool saknar såklart Virgil van Dijk extra mycket den här dagen, då han hade behövt som trygghet där bak i en match som denna. Det finns ett antal spelare i gästernas lag som man behöver få stopp på tidigt.

Tuff bortamatch

Manchester United åker till Anfield som ligaledare (!) under söndagen. En otroligt förvånansvärd upplevelse, då det var längesedan man ledde ligan efter såhär många omgångar. Senast var under Sir Alex Ferguson och ja, det var ett bra tag sedan nu. Ole-Gunnar har hittat rätt med sitt Manchester United och lär bygga vidare på detta. Den här matchen blir viktig för ligaledarna, då det är en riktig viktig match inför framtiden. Man har övertaget på det sättet att man har tre poäng i försprång, men förlorar man här blir man av med ligaledningen på grund av sämre målskillnad.

Manchester United kommer aldrig ge sig här och man kommer smälla på för att visa vilka som bestämmer för tillfället. Det kommer inte vara lätt att besegra Liverpool på Anfield, men det kommer inte heller vara lätt att besegra ligaledande Manchester United den här kvällen. Två kort till gästerna är att räkna med, annars skall det till en oerhört tråkig tillställning.

Speltips.se ger tipset:

Över 0,5 kort Liverpool & Över 1,5 kort Man United hos Bet365 (betbuilder)

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.