Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i Napolis fyra senaste matcher.

  • Fiorentina har gjort mål i sex av sina sju senaste matcher.

  • På sina fyra senaste matcher har Napoli gjort tio mål.

  • Fiorentina gjorde tre mål på bortaplan mot Juventus.

  • Napoli är långt ifrån felfria i försvaret, senast släppte man in tre mål Empoli.

Stark måltrend hos hemmalaget

Napoli mot Fiorentina är en match som väcker stort intresse, och när lagen drabbar samman på söndag ser det ut att kunna bli fartfylld och målrik tillställning. Gästerna börjar hitta formen och hemmalaget från Neapel har nämligen gjort hela tio mål på sina fyra senaste matcher. Tre av de tio målen gjordes i veckans cupmatch när Napoli besegrade Empoli med 3-2. En på förhand enkel match blev en svår nöt att knäcka för Napoli. Segermålet från storfavoriterna kom inte förens i den 76:e minuten. Från matchen mot Empoli blev det uppenbart att Napoli är långt ifrån felfria i sitt försvarsspel. Förvisso snittar man endast ett insläppt mål per match men senast Napoli lyckades hålla nollan var i början av december, och sedan dess har de blåklädda spelat nio matcher.

Mot ett Fiorentina som spelat upp sig på sistone är det långt ifrån säkert om Napoli lyckas hålla nollan. Däremot räknar vi iskallt med att Napoli inte går mållösa från söndagens batalj. Oddset på överspelet lockar och undertecknad väljer att klicka i att det blir över 2,5 mål i matchen. Det är ett spel som sitter i Napolis fyra senaste matcher!

Imponerar mot topplagen

På andra sidan planhalvan väntar Fiorentina, som efter en tuff start på säsongen, spelat upp sig och plockat en del poäng på sistone. Efter att länge legat nere vid nedflyttningstrecket har Fiorentina kättrat upp till en tolfte plats i tabellen. I veckan stod Fiorentina för en stark insats när man ställdes mot ligatvåan Inter i cupspelet. Fiorentina lyckades ta matchen till förlängning men efter en dramatisk avslutning på matchen drog till sist gästande Inter det längsta strået. För tillfället verkar Fiorentina gilla att spela mot topplagen. För ett par omgångar sedan stod nämligen Fiorentina för en jätteskräll när man krossade Juventus med hela 3-0. Såklart är Fiorentina underdogs på söndag men skrällchansen lever onekligen för gästerna.

I Dušan Vlahović har Fiorentina en otroligt spännande spelare, och på lagets sex senaste matcher, har anfallstalangen varit med i målprotokollet fem gånger. Mot ett Napoli som släppte in två mål mot Empoli i veckan finns det goda möjligheter för Fiorentina och den nämnde Vlahović att göra mål. Vi satsar våra pengar på att det  blir en målrik tillställning på Stadio Diego Armando Maradona!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.