Speltips:

Jag väljer att spela på att Washington Capitals vinner den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Washington Capitals att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 18.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Capitals har vunnit fem av de sex senaste matcher lagen emellan när man spelat på hemmais.

  • Capitals har vunnit fyra av sina sex senaste matcher.

  • Capitals har vunnit tre av de fyra senaste matcherna på hemmais.

  • New Jersey Devils har förlorat fyra av sina sex senaste matcher.

Ovechkin klättrade på listan

Med Carolina Hurricanes på besök under natten till tisdag så behövde Capitals stå för en bra prestation med tanke på att man matchen stod för en oerhört blek insats när man förlorade med 5-1 mot just New Jersey Devils under natten till söndag. Capitals kom till matchen senaste med två raka förluster efter fulltid för andra gången för säsongen. Precis som man gjorde elva dagar tidigare mot just Hurricanes i Raleigh så förlitade man sig på rookien Ilya Samsonov i kassen. Återigen så gjorde han en bra match och den här gången så fick han stå för sin första hållna nolla i sin NHL karriär med 23 räddningar och ett slutresultat som skrevs till 2-0 för Washington.

Caps kapten Alex Ovechkin stod för en bra prestation, igen. I matchen senast gjorde han båda målen och tog sig därför förbi Hall Of Famern Teemu Selanne i NHL:s målliga och innehar nu ensam elfte platsen på listan.

Coleman med hattrick

Blake Coleman och Auston Matthews gjorde varsitt hattrick men det var Toronto Maple Leafs som var i förarsätet under hela matchen med tanke på att man tog en tidig 4-0 ledning vilket gav dem tillräckligt med utrymme för att kunna hålla ifrån och vinna med 7-4 mot New Jersey under natten till onsdag. Det var inte den prestationen som New Jersey kunde ha förväntat sig med tanke på att man på de två senaste matcherna slog de två bästa lagen i hela ligan, först just Capitals med 5-1 och sedan Tampa Bay Lightning 3-1.

I den första perioden skulle Toronto ta en 3-0 ledning genom Tavares, Gauthier och Hyman. Den andra perioden skulle fortsätta i samma spår när Leafs tidigt tog en 4-0 ledning genom Nylander innan Devils fick tillbaka ett mål genom Coleman. Men sen gjorde Toronto ytterligare ett genom Matthews och han skulle även inleda målskyttet i den tredje perioden genom att göra 6-1. Dubbla mål av Coleman och ett mål av Subban gav matchen en ynka spänning när det stod 6-4 men direkt efter Subbans mål så skulle Matthews punktera matchen och göra 7-4.

Speltips.se ger tipset:

Washington Capitals att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.