Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 13.20

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool åkte innan på sin största förlust någonsin i Premier League sammanhang och självförtroendet lär vara aningen sargat.

  • Det har inte blivit över 3.5 mål mellan Everton och Liverpool på Goodison Park sedan 2013.

  • Sju av de åtta senaste mötena lagen emellan har slutat med under 3.5 mål.

  • Sex raka matcher lagen emellan på Goodison Park har slutat under 3.5 mål.

  • Everton har startat otroligt stark men inte ställts mot motstånd på Liverpools nivå än, därför tror jag man kommer spela som mot Tottenham. Lågt sittande försvarsspel med fokus på kontringar.

Gått rent

Everton har startat den här säsongens upplaga av Premier League oerhört starkt. Man har alltså inte förlorat en enda match den här säsongen och toppar tabellen efter fyra spelade omgångar med en målskillnad på plus sju. Framgångståget startade i omgång ett när man bortaslog Tottenham i premiären med 1-0. Därefter slog man West Bromwich, Crystal Palace och nu senast även Brighton. Det är dock inte bara i ligan som laget har gjort bra ifrån sig utan det gäller även i Ligacupen där man gått rent efter segrar mot Salford, Fleetwood och West Ham. En säsong som man inte kunnat önska en bättre start på som Everton-supporter. Däremot har man inte mött ett lag av Liverpools kaliber ännu och trots att dem åkte på en storförlust mot Aston Villa så kommer det absolut inte att upprepas på väldigt länge vilket gör det här till en oerhört tuff nöt för Everton att knäcka.

Största förlusten någonsin

Var ska man börja? Liverpool har gjort en stark start på säsongen precis som Everton. Man har nio poäng på fyra omgångar och är med i toppen där man just nu är femma på samma poäng som tvåan, trean och fyran dock med sämre målskillnad. Laget slog Leeds i premiären med 4-3 vilket man följde upp med att komfortabelt vinna med 2-0 på bortaplan i omgången efter mot Frank Lampards Chelsea. Omgången efter slog man ytterligare ett London-lag i form av Arsenal med 3-1 hemma på Anfield efter en fin uppvisning. Trots allt det här så kommer man inte ifrån att lägga allt fokus på deras senaste match, mot Aston Villa så förlorade man alltså med hela 7-2 vilket var Liverpools största förlust i Premier League sammanhang någonsin. Nu har man dock haft ett landslagsuppehåll på sig att glömma detta och Klopps största uppgift måste ha varit att nöta in i spelarnas huvud att detta inte kommer eller får ske igen.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 13.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.