X2 hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.23

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nyförärven Rasmus Karjalainen och Deniz Hummet har verkligen fått fart på Örebros offensiv.

  • Örebro har löst minst en poäng i fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Falkenberg har endast vunnit 3 av deras 23 ligamatcher den här säsongen.

  • Örebro har två raka segrar i bagaget. En av dem var mot topplaget Elfsborg.

  • Falkenberg har släppt in åtta mål på deras tre senaste ligamatcher.

Kniven mot strupen

Allsvenskan är äntligen tillbaka igen efter landslagsuppehållet. Undertecknad har hittat ett fint spel inför mötet mellan Falkenbergs FF och gästande Örebro. Hemmalaget kämpar för ett förnyat kontrakt med sju omgångar. Läget ser väldigt mörkt ut för Falkenberg just nu men större mirakel har hänt.

Med sju omgångar kvar har alltså Falkenberg redan kniven mot strupen. Det gäller för laget att börja ta poäng igen ifall man ska ha en chans att förnya det livsviktiga kontraktet. I skrivande stund hittas laget på den ökända jumboplatsen med åtta poäng upp till säker mark. Falkenberg har endast vunnit en av deras tio senaste ligamatcher och står på knappa tre vinster under ligasäsongens gång. Hemmalaget har haft stora problem bakåt den här säsongen, det blir inte lättare att hålla tätt när ett formstarkt Örebro kommer på besök.

Fått fart på offensiven

Allsvenskan står på agendan när Örebro reser till västkusten för den 24:e ligaomgången. Vi börjar närma oss en nervkittlande avslutning på ligasäsongen  och det är flera lag som fortfarande har något att spela om. Örebro har däremot presterat tillräckligt bra för att slippa den förödande bottenstriden den här säsongen. Därmed kan klubben spela med lugn och ro under de sju kvarstående ligamatcherna. De har fortfarande en liten chans på en topp 3-placering, men då måste de ta igen sex poäng på trean IFK Norrköping.

Axel Kjälls mannar befinner sig i skrivande stund på en stabil tiondeplats i Allsvenskan. Örebro inledde säsongen knackigt men har spelat upp sig med tidens gång. Ankomsterna av Rasmus Karjalainen och inlånade Deniz Hummet har verkligen fått fart på lagets offensiv. Tillsammans med Nahir Besara bildar dessa tre en oerhört farlig trio framåt. Det fick vi se i förra omgången när Örebro besegrade topplaget Elfsborg med 3-2. Gästerna har löst spelet i fem av deras sex senaste matcher. Vi anser att Örebro besitter en starkare spelartrupp än hemmalaget Falkenberg!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.23

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.