Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 15:00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hoffenheim har gjort näst flest mål i ligan.

  • Spelet har gått in i sju av deras senaste nio inbördes möten.

  • Borussia Dortmund har en väldigt bra offensiv.

  • Spelet har suttit i Hoffenheims samtliga ligamatcher den här säsongen.

Målglada Hoffenheim

I Bundesligas andra omgång stod Hoffenheim för en riktig skrällseger. De vann med hela 4-1 mot trippelvinnarna Bayern München. Ett resultat som definitivt chockade många. För Hoffenheim kanske inte har det bästa laget på pappret, men det är ett otroligt samspelt lag. Det såg man inte minst förra säsongen då de lyckades fixa en sjätteplats, vilket även resulterade i en Europa League-plats.

Deras anfallsspel får man nog säga är Hoffenheims största styrka, och en stor anledning till det har varit anfallaren Andrej Kramaric framfart. Det blev tolv mål för Kroaten under föregående säsong och på de tre inledande matcherna denna säsong har det blivit sex baljor. En väldigt duktig spelare som Borussia Dortmund definitivt får se upp med.

Dortmund med en storseger i ryggen

Om anfallsspelet är en av Hoffenheims största styrkor kan man definitivt säga samma sak om Borussia Dortmund. Med spelare som Erling Haaland, Jadon Sancho och den unge amerikanen Gio Reyna, som har öppnat denna säsong starkt med ett mål och tre assist, besitter Dortmund ett anfallsspel i väldigt hög klass. Det syntes även i deras senaste ligamatch mot Freiburg där det blev hela 4-0 till de gulklädda. I bortamatchen mot Augsburg däremot blev de besegrade med 2-0 så det finns onekligen rum för förbättring i denna intressanta trupp.

Men med tanke på deras högstanivå har man svårt att se att de inte ska kunna hänga några kassar under lördagens möte. För Hoffenheim har bevisligen lite svagheter i försvaret. Förra säsongen släppte de in 53 mål, lika mycket som deras antal gjorda mål, vilket var näst flest bland lagen på den övre halvan av tabellen. Tittar man även på statistiken i deras inbördes möten har det ofta blivit mycket mål och med tanke på dagsformen ser det inte ut att bli annorlunda denna gång.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/10 kl 15:00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.