Över 2.5 mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.55

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atalanta har gjort makalösa 13 mål på deras tre inledande ligamatcher.

  • Atalanta har tre raka segrar i bagaget.

  • Napoli kommer senast ifrån en 6-0 vinst över Genoa.

  • Båda lagen besitter en oerhörd spets i anfallsspelet.

  • Atalantas ligamatcher har ett snitt på skyhöga sex mål/match den här säsongen.

Farlig offensiv

Det är två formstarka lag som drabbas samman på Stadio San Paolo under lördagseftermiddagen. Vi pratar givetvis om stormötet mellan de italienska klubbarna Napoli och Atalanta. Dessa två klubbarna är givna att vara med i kampen om topplaceringarna den här säsongen. Det har bara spelats några omgångar av Serie A men vi har redan fått se flera imponerande insatser.

Legendaren Gennaro Gattusos Napoli knep den sista Europa League platsen förra säsongen. Med en stark startleva ser Napoli ut att kunna utmana den absoluta toppen den här säsongen. Napoli har fått sig en bra start med två segrar utav tre möjliga. De ställdes mot Parma i premiären och tog en bergsäker trepoängare när slutresultatet skrevs till 0-2. Hemmalaget fick även visa sin offensiva briljans när de besegrade Genoa med hela 6-0. Spelare som Mertens, Lozano och Insigne håller en väldigt hög Serie A-klass. Vi tror även att nyförvärvet Victor Osimhen kan bli ett starkt tillskott för Gattusos offensiv. Med den rådande situationen valde Napoli att inte spela matchen mot Juventus, ett beslut som mynnade ut i en 3-0 seger till Juventus. Nu väntar ett möte mot starka Atalanta, vi tror på två offensiver som bjuder på massvis med mål under lördagen.

Makalöst målsnitt

Det har verkligen blivit en drömstart för gästerna Atalanta. Klubben har tagit tre raka vinster och ser oerhört starka ut just nu. Gasperini och hans mannar spelar en väldigt sevärd fotboll med ett offensivt tänk som är få förunnat. Deras offensiva taktik mynnar givetvis ut i massvis med mål för gästerna. Kombinationen av Gasperinis taktik och lagets spelarmaterial ser verkligen ostoppbar ut just nu.

Atalanta har mäktat med makalösa 13 mål på deras tre inledande ligamatcher. Klubben som slutade trea förra säsongen – ser ut att kunna utmana giganten Juventus om de fortsätter på samma spår. Nu får Atalanta testa vingarna ordentligt när de reser till Neapel för den fjärde ligaomgången. Men det kvittar nog vilket försvar Atalanta än möter, trion Zapata, Muriel och Gomez kommer ställa till problem för samtliga. Överspelet känns givet med Atalanta makalösa målsnitt. De har alltså ett snitt på totalt sex mål per match den här ligasäsongen. Vi klickar i över 2.5 mål inför lördagen!

Speltips.se ger tipset:

över 2.5 mål hos bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/10 kl 20.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.