Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det har blivit hela elva mål i Ecuadors två senaste landskamper.

  • Colombia besitter en grym anfallstrio i form av James Rodriguez, Duvan Zapata och Luis Muriel.

  • Ecuador har två raka segrar i bagaget och mäktat med sju mål framåt.

  • Colombia har gjort fem mål framåt på deras tre kvalmatcher.

  • Colombias försvar får klara sig utan mittbackskuggen Yerry Mina som drog på sig ett rött kort mot Uruguay.

Formstarkt Ecuador

Formstarka Ecuador tar sig an Colombia hemma på Estadio Rodrigo Paz Delgado under tisdagskvällen. Dessa två landslagen drabbas samman i kvalet till Världsmästerskapet i Qatar 2022. Tillsammans med åtta andra Sydamerikanska-landslag, bildar samtliga en grupp där endast fem har chansen att avancera till VM.

Stornationer som Brasilien och Argentina känns självklara att hamna inom topp 5, men placeringarna därefter känns betydligt mer oförutsägbara. Ett landslag som har imponerat i upptakten av kvalspelet är faktiskt Ecuador. De inledde kvalgruppen med ett tufft möte mot Argentina, Ecuador stod upp bra men de kunde inte stoppa världsstjärnan Messi från elva meter. Det blev alltså en 1-0 förlust men sedan dess har Ecuador växlat upp rejält. En imponerande 4-2 seger mot Uruguay och ytterligare en trepoängare mot Peru har gett laget en fin tredjeplats i kvalgruppen. Det är endast Argentina och Brasilien som hittas ovanför Ecuador just nu. Målrika matcher har varit ett signum för hemmalaget och vi tror på ännu en böljande tillställning under tisdagskvällen. Med hela elva mål i deras två senaste landskamper känns BLGM-spelet som ett bra val!

Farlig trio

Gästande Colombia har inte haft en lika lyckosam start som tisdagens motståndare Ecuador. Colombia är rankade på en betydligt bättre plats än Ecuador i den nuvarande FIFA-rankingen, men det är hemmalaget som kommer till tisdagen med en betydligt starkare form bakom sig. Detta har gjort att oddsättarna tror på en väldigt jämn match och det är egentligen inget av lagen som bär något favoritskap.

Vi väljer att lyfta Ecuadors fina form men måste samtidigt höja ett varningsfinger för Colombia som besitter en ruskigt fin offensiv. Colombia tog en övertygande 3-0 seger i kvalpremiären mot svaga Venezuela. Sedan dess har resultaten varit mer av den negativa klangen och Colombia står just nu på fyra inspelade poäng. Men trots att Colombia inte presterat på topp har de ändå mäktat med fem mål på tre kvalmatcher. Vi vet att gästerna besitter en grym offensiv i form av James Rodriguez, Duvan Zapata och Luis Muriel. Den här trion kan störa samtliga försvar i gruppen och vi tror på ett högst motiverat lag efter 0-3 förlusten mot Uruguay. Ecuador har även visat sig ha svårt att hålla tätt trots deras succé på sistone!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/11 kl 11.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.