Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kroatien löste ett viktigt 2-1 mål mot Sverige senast.

  • Kroatien jagas och kan vara tvungna att ta poäng här så att Sverige inte går om.

  • Kroatien har kvalitet för att hota ett redan topp 2-lag.

  • Portugal har säkrat sin placering.

  • Portugal kan rotera en del här, eftersom man matchade starkaste elvan mot Frankrike senast.

Viktigt

Kroatien står inför ett vägval när Portugal kommer på besök under tisdagskvällen. Man har satt sig i en position efter Sverige-matchen senast som man inte trivs bäst med. Samtidigt har Sverige på sitt håll inte den lättaste uppgiften, när man besöker Frankrike i Paris. Kroatien skall kunna lösa detta, om det inte händer allt för mycket både i Kroatien och Frankrike. Det viktiga målet på Friends gör att man har det i egna händer på ett bättre sätt än vad det hade varit vid 2-o förlust. Här har man alla möjligheter att klara av motståndet också, eftersom gästerna kommer med en säkrad placering i ryggen.

Portugal lär såklart matcha ett starkt lag, men Kroatien har trots förlusten senast en mycket stark startelva att ställa upp. Man är inte på sin topp, som under senaste mästerskapet, men visst skall man kunna matcha en såpass stark nation. Jag tror att Kroatien kommer gå framåt och försöka försäkra sig om att ha alla förutsättningar på sin egen sida. Ett mål i matchen för hemmalaget ger smått 1.42, men det är enligt mig värde i under en sån här match. Båda lagen hade kunnat klickas i mål, men är osäker på hur Portugal ställer sig till matchen.

Taggat motstånd

Portugal är Sveriges hopp i gruppspelets sista omgång. Kroatien skall besegras och helst med en del mål, framförallt måste Sverige ta poäng och göra en stark prestation borta mot Frankrike först. Men, Portugal har säkrat sin tabellplacering och så även Sveriges motstånd. Det här kan bli en nagelbitare fram till avspark huruvida lagen tar matchen på allvar eller inte. Portugal har en väldigt bred och slagkraftig trupp, men frågan är om en spelare som Cristiano Ronaldo startar. Känner man honom bäst så lär han vilja starta även den här matchen och det är såklart väldigt nyttigt isåfall.

Eftersom frågorna är många kring inställning här, så väljer jag att fokusera på hemmalaget, som har betydligt mer att spela för. Portugal släpper minst en kasse bakom sig!

Speltips.se ger tipset:

Kroatien över 0.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.