Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chile har vunnit deras fem senaste inbördes möten.

  • Venezuela har tre raka förluster i kvalgruppen.

  • Chile vann över Peru med 2-0 i senaste kvalmatchen.

  • Venezuela har inte lyckats göra mål i någon av deras tre kvalmatcher.

  • Chile besitter en oerhörd spets i duon Arturo Vidal och Alexis Sanchez. Två spelare som kan förändra en matchbild på egen hand.

Tre raka förluster

Venezuela och Chile drabbas samman i det så kallade VM-kvalet CONMEBOL under tisdagskvällen. Det är alltså redan kval till VM 2022 som ska spelas i Qatar. I CONMEBOL VM-kvalet hittas tio Sydamerikanska-landslag som gör upp i en ända stor grupp. Det är fyra landslag som avancerar till VM 2022 och ett femte lag som går vidare till ett playoff-spel. Samtliga nationer ska mötas två gånger och detta kvalet håller på fram till våren 2022.

Under tisdagen är det alltså den fjärde kvalomgången och Venezuela ställs mot gästande Chile. Det är helt klart gästerna som kommer till matchen som favoriter med tanke på de tidigare kvalmatcherna. Venezuela har gått väldigt svagt och förlorat tre raka matcher i VM-kvalet, vilket ger en nionde placering utav de tio möjliga i gruppen. Med noll mål framåt och fem insläppta bakåt ser det väldigt tufft ut för Venezuela, en plats i VM 2022 känns dessutom långt borta med tanke på stornationerna de ställs mot. Vi väljer att syna DNB-spelet till Chiles favör inför tisdagen!

Viktig vinst senast

Det har gått desto bättre för gästerna Chile som öppnade VM-kvalet mot Uruguay. Det blev visserligen en 1-2 förlust i premiären men sedan dess har Chile gått från klarhet till klarhet. I den andra kvalomgången såg det länge ut som att Chilla skulle knipa en oerhört tung seger mot starka Colombia, men den notoriske målskytten Ramadel Falcao lyckades sätta 2-2 på övertiden. Ett snöpligt kvitteringsmål som gör att Chile hittas utanför topp 5 för stunden.

Men den efterlängtade trepoängaren kom i matchen därefter när de ställdes mot Peru. Mittfältsmotorn Arturo Vidal visade vägen med sina två mål i den första halvleken – Chile lyckades sedan hålla tätt bakåt och kunde därmed ta en bekväm seger. Det är just Vidal och Alexis Sanchez som är gästernas storspelare och duon har tillsammans mäktat med samtliga fem kvalmål hittills. Vi anser att gästerna besitter en bättre form inför tisdagens batalj och har dessutom visat bättre prestationer i tidigare matcher.

Speltips.se ger tipset:

Chile DNB hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/11 kl 17.58

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.