Speltips:

Jag väljer att spela Washington Capitals ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Washington Capitals ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Capitals har vunnit åtta av sina nio senaste matcher.

  • Capitals har bara en förlust den här månaden och det är mot Blue Jackets, revanschlusten kommer vara hög.

  • Blue Jackets har bara vunnit en av sina sju senaste matcher.

  • Spelet har suttit i 3 utav de 5 senaste inbördesmötena.

Andra raka förlusten på övertid

Det här är ett väldigt intressant möte med tanke på att Columbus bara har vunnit en enda match i december och det var mot just Washington, Washington har bara förlorat en match i december och det var mot Columbus. Revanschlusten kommer vara stor för Caps i den här matchen.

Nu senaste för Blue Jackets del så blev det förlust mot Ottawa Senators med 4-3 efter övertid under lördagskvällen i Canadian Tire Centre trots att man stod för en imponerande upphämtning i den tredje perioden. Det blev en oerhört tuff start för dem i matchen när man hamnade i ett 3-1 underläge samtidigt som Sonny Milano, Josh Anderson och Ryan Murray alla fick lämna isen på grund av skador. Men man lyckades dominera den tredje perioden och hämtade ikapp till 3-3 efter två mål av Alexandre Texier. Matchen gick alltså till övertid där Columbus förlorade sin andra raka match när den tidigare Blue Jackets spelaren Anthony Duclair satte avgörandet vilket också innebar att han hade gjort ett hat-trick i matchen.

Ilya Samsonov i fokus

För Washington Capitals del så ser det betydligt bättre ut och man är i nuläget det bästa laget i NHL, nu senast körde man över Tampa Bay Lightning i Amalie Arena med 5-2 under natten till söndag. Det var en speciell kväll för Capitals målvakt Ilya Samsonov som spelade mot den ryska lagkamraten Andrei Vasilevskiy i det andra målet men han gjorde också sin första start i karriären mot Tampa Bay och gjorde en oerhört bra match. Han stod för 26 räddningar och är nu 8-2-1 den här säsongen. Caps kom ut och såg lite vilsna ut i de öppnande minuterna av matchen men som tur är så var det Samsonov som såg till att hålla nollan under den perioden. Han stod för två högklassiga räddningar inom de tre första minuterna och efter det så vände det helt. Capitals har som tidigare nämnt bara förlorat en match under december och det är mot just Blue Jackets, revanschlusten är garanterat stor.

Speltips.se ger tipset:

Washington Capitals ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.