Speltips:

Jag väljer att spela på att det blir över 1.5 mål i den första perioden. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Över 1.5 mål i den första perioden hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det har blivit över 1.5 mål i den första perioden i sex utav Edmontons nio senaste bortamatcher.

  • Spelet satt i det senaste mötet lagen emellan.

  • Spelet sitter i två utav Dallas tre senaste hemmamatcher.

Tystade kritikerna

Dallas har verkligen hittat formen och man har nu tagit poäng i fem raka matcher. Senast så vann man med 4-1 mot Nashville Predators i Bridgestone Arena. Det som är intressant är att Dallas har fått en del kritik gällande sin bredd i truppen men det svarade man upp på i den här matchen, ingen av deras bästa målskyttar gjorde mål. Det var istället fyra andra målskyttar som klev fram i form av Comeau, Hintz, Oleksiak och Cogliano. Det visar på att kritikerna kanske har haft fel och får Dallas bara igång dessa spelare så att dem presterar över en längre period så kan dem visa sig vara väldigt farliga offensiva. Det känns lite konstigt också att man får kritik när man har tagit poäng i fem raka matcher men man har visat tendenser på att man är ett riktigt bra lag.

Fyra raka förluster

Det var Hockey Night i Kanada där Edmonton tog emot Toronto nu senast men det var allt annat än en match som dominerades av hemmalaget. Istället för namn som Connor McDavid, Auston Matthews, Leon Draisaitl och Mitch Marner så var det istället spelare som vanligtvis inte står i rampljuset som visade upp sig. Resultatet blev 4-1 till Toronto vilket dessutom blev deras sjunde raka seger i Rogers Place mot Edmonton.

Edmonton Oilers har haft en väldigt tuff period under den senaste tiden och har nu förlorat fyra raka matcher. Spelet sitter inte riktigt där och duon Draisaitl och McDavid kan inte vara de enda spelarna som presterar ifall man vill ta sig långt i ett slutspel. Det krävs något extra men det spelar inte så stor roll till det spel jag valt, Edmonton är nämligen väldigt benägna att ha ganska målrika första perioder och det är vi riktar in oss.

Speltips.se ger tipset:

Över 1.5 mål i den första perioden hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.