Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rögle har bäst målsnitt i hela SHL och man har bra form just nu med fyra segrar på sina fem senaste matcher

  • Malmö släpper in överlägset flest mål i SHL och nu ställs man på prov rejält

  • Matcherna mellan Rögle och Malmö brukar bli jämna matcher med mycket mål

  • Malmös offensiv har steppat upp senaste matcherna och man har tre raka segrar

  • Det har blivit fem eller fler mål i fem av de sju senaste matcherna mellan lagen

Medvind för bottenlaget

Rögle går från klarhet till klarhet just nu och inför torsdagens match leder man SHL med fyra poäng, och dessutom har man spelat tre matcher mindre än tvåan Frölunda. Fortsätter Rögle så här så är det stor chans att man kommer att vinna grundserien och vara en av favoriterna till att senare plocka hem SM-guldet. Men det är en lång väg kvar att vandra och det gäller att man fortsätter på den inslagna vägen.

För Malmös del har man haft en tuff höst bakom sig, men den senaste tiden har det funnits glädjeämnen att ta med sig. Inför torsdagens match har man tre raka segrar och det är några oerhört viktiga poäng man har tagit. I och med vinsterna är det enbart en poäng upp till säker mark och äntligen får Malmöspelarna lite närkontakt. Frågan är bara hur länge vinsttrenden består och hur spelet ser ut resten av säsongen?

Målgladast i hela SHL

För rent krasst har Malmö varit det laget i år som övertygat minst bland alla SHL-lag. Dessutom tappar man nu en av sina viktigaste spelare i Fredrik Händemark som ska försöka slå sig in i NHL och San José. Det är ett oerhört tufft tapp, inte nog med att Händemark är en oerhört duktig spelare så är han en av kulturbärarna i Malmö som spelat i klubben en längre tid.

Nu väntar ett formstarkt Rögle och jag tror vi kan få se en hel del mål här. Malmös offensiv har spottat upp sig på sistone men frågan är hur länge försvaret kan fortsätta hålla tätt? Målen har haglat in under hösten och nu ställs man mot ett Rögle som har en grym offensiv. Hittills har man gjort 76 mål på 22 matcher och nu ställs man mot ett Malmö som mött tre formsvaga lag i rad där man tagit imponerande segrar, men ska man lyfta ordentligt krävs det även inspelade poäng mot lagen högre upp. Skånederby brukar bjuda på underhållande matcher och jag tror vi får se något liknande här. Över 5 mål spelas till 1.63.

Speltips.se ger tipset:

Över 5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/12 kl 14.15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.