Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bournemouth har löst spelet i 14 av deras 17 senaste matcher.

  • Bournemouth snittar höga 5,72 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • Rotherham har förlorat hörnstatistiken i deras fyra senaste ligamatcher på bortaplan.

  • Bournemouth har gått obesegrade i tre raka matcher. Laget slog ut PL-klubben Burnley i FA-cupen.

  • Rotherham snittar 4,96 hörnor per ligamatch den här säsongen.

Sikte på PL-kvalet

Hemmalaget Bournemouth var länge ett stabilt mittenlag i engelska Premier League. En svag säsong och sedan förändrades allting för klubben, The Cherries fick därmed börja om på en ny kula i Championship istället. Väl i Championship hittas laget på en sjätteplats efter 29 spelade ligamatcher. Hoppet om att studsa tillbaka direkt lever i allra högsta grad.

Just nu har Bournemouth hela tolv poäng upp till serieledarna Norwich City. De rödsvarta får nog främst sikta in sig på att knipa en av kvalplatserna. Bournemouth besitter en stark Championship-trupp där flertalet spelare är kvar sedan förra säsongen. De har alltså en hel del erfarenhet ifrån Premier League i deras trupp. På lagets ytterpositioner finns det flera tekniska spelare som älskar att utmana sin gubbe, vi kan bland annat nämna spelare som David Brooks, Danjuma och Stanislas. Med en fartfylld offensiv skapar Bournemouth en del hörnor. Hemmalaget har ett högt snitt på 5,72 skapade hörnor/ligamatch. Ett facit som är tredje högst i ligan efter 29 omgångar. Spelet har suttit i 14 av deras 17 senaste matcher!

Säkrat kontrakt är prio ett

På motståndarsidan hittar vi gästerna Rotherham United under onsdagskvällen. Rotherham reser till sydkusten och närmare bestämt Vitality Stadium. Vi är inne i den 30:e omgången av Championship och det börjar dra ihopa sig mer och mer. Redan nu kan vi konstatera att bortalaget Rotherham kommer få kämpa för sin överlevnad under resterande delen av säsongen.

Rotherham befinner sig nämligen på en 21:e plats just nu. En placering som ligger rejält i farozonen med tanke på deras korta avstånd ner till bottenkonkurrenterna. Rotherham har endast ett poäng mer än Sheffield Wednesday och Birmingham som hittas under strecket, däremot har Rotherham spelat en/två färre matcher. Nu ställs de inför en tuff uppgift när topplaget Bournemouth står för motståndet. Rotherhams anfallsspel har varit betydligt svagare på resande fot än i hemmaborgen. Gästerna har förlorat hörnstatistiken i deras fyra senaste bortamatcher i ligaspelet.

Speltips.se ger tipset:

Bournemouth flest hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 13.29

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.