Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Carolina Hurricanes har inte förlorat på hemmais den här säsongen.

  • Hurricanes har bara förlorat tre matcher den här säsongen.

  • Carolina Hurricanes har vunnit sina tre senaste matcher.

Urladdning

Brock McGinn och Teuvo Teravinen gjorde vars fyra poäng när Carolina Hurricanes bombade in sex obesvarade mål och vann med 7-3 mot Columbus Blue Jackets i PNC Arena under natten till tisdag. Jordan Staal gjorde två mål och Sebastian Aho stod för ett mål och en assist samtidigt som målvakten James Reimer gjorde 37 räddningar mellan stolparna. Hurricanes är nu 10-3-0 för säsongen och försvararen Jake Bean stod för sina två första poäng i ligan med två assist i hans sjätte match.

McGinn gjorde två mål och två assist och Teravainen stod för ett mål och tre assist. McGinn som i vanliga fall spelar i tredjekedjan fick denna match spela i förstakedjan tillsammans med Sebastian Aho och Teravainen. Jag tycker Carolina har gjort det exemplariskt såhär långt denna säsongen och man förlorat inte på hemmais, faktum är att man är obesegrade där. Därför tillsammans med att man stod för en rejäl urladdning senast får mig att tro att dem kommer vinna även här.

Avslutar dem sviten?

Florida Panthers gjorde fyra mål i den andra perioden som bjöd på totalt sju mål och gav således Tampa Bay Lightning sin första förlust på hemmais efter en 6-4 seger i Amalie Arena under natten till tisdag. Frank Vatrano gjorde mål på straff och Chris Driedger gjorde 27 räddningar. Panthers är nu 9-2-2 för säsongen och vann två av de tre raka matcherna man spelade mot Tampa Bay Lightning.

En väldigt stabil start på säsongen såhär långt från Florida som gjort stora avtryck på mig. Väldigt starkt också att åka till Amalie Arena och ge Tampa sin första förlust på hemmais den här säsongen. Men å andra sidan så är det ett annat oerhört starkt lag som man ska möta här i form av Carolina Hurricanes och dem har inte heller förlorat hemma såhär långt. Kommer dem lyckas avsluta ännu en svit? Möjligt, men jag tror det blir svårt.

Speltips.se ger tipset:

Carolina Hurricanes att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.