Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich kommer senast ifrån en fin 4-1 seger mot Stoke.

  • Norwich hittas längst upp i tabellen med hela 58 inspelade poäng.

  • Coventry har förlorat två av deras tre senaste omgångar.

  • Norwich vann med 2-0 när dessa två lagen möttes i ett cupmöte i januari.

  • Norwich besitter en väldigt stark Championship-trupp. Flera spelare har kvaliteter som håller i Premier League.

Nykomlingen hittas i botten

Det är verkligen botten mot toppen när Coventry tar sig an gästande Norwich under onsdagskvällen. Klubben Coventry spelade i engelska tredjeligan förra säsongen, men efter ett lyckat ligaspel stod Coventry som segrare och fick därmed lyfta en efterlängtad ligatitel. Det har varit en rejäl omväxling på kort tid, från att vara ett topplag lag till att nu vara underdogs i majoriteten av ligamatcherna.

Nykomlingen befinner sig i bottenstriden av Championship just nu. Efter 29 ligamatcher hittas laget på en 20:e plats i tabellen med 31 inspelade poäng. I bottenträsket är det oerhört jämnt och lagen nedanför Coventry har dessutom spelat färre matcher. Hemmalaget har ett oerhört tufft spelschema framför sig där de ställs mot topp-3 lagen Norwich, Brentford och Swansea. Detta ger Coventrys konkurrenter en enorm möjlighet att klättra förbi inom de kommande omgångarna. Vi tror nämligen att nykomlingen kommer få det väldigt tufft mot Norwich under onsdagen. Coventry kommer senast ifrån en 3-1 förlust mot Cardiff City. Championship är en tuff liga och det har verkligen den här nykomlingen fått känna på.

Bortasegern lockar

Norwich kommer till onsdagens ligamatch som givna favoriter. Oddset är däremot ganska högt ifall man endast baserar spelet på de två lagens tabellplaceringar. Men det relativt höga oddset kan förklaras på grund av Norwich lilla formdipp. Serieledarna gick nämligen tre raka ligamatcher utan vinst. Men kanariefåglarna bröt den negativa trenden senast med en fin 4-1 seger över Stoke City.

Kreatören Emiliano Buendia är en av ligans vassaste spelare. Argentinaren håller PL-klass och ryktades till Arsenal i januari. Men mittfältaren är kvar och blir en viktig kugge inför Norwich toppstrid. Han mäktade med ett mål och en assist i senaste ligamatchen, vi tror att Buendia och gänget löser ytterligare en seger under onsdagen. Norwich har en klart bättre spelartrupp än hemmalaget, dessutom ligger både Brentford och Swansea i hälarna på Farkes mannar!

Speltips.se ger tipset:

Norwich vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 13.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.