Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen möttes blev en jämn historia som Storvreta kunde vinna med 6-3 tillslut.

  • När lagen möttes tidigare under säsongen blev första perioden en målsnål period.

  • Viktiga poäng på spel om topp 3-racet.

  • Kan bli en avvaktande start.

  • Misstag och tillfälligheter kan avgöra här, lagen vägrar detta.

Kampen

Falun söker revansch efter förlusten mot den största rivalen tidigare under säsongen. Falun är dessutom på en tredjeplats i SSL vilket inte alls håller måttet man förväntar sig uppnå. Storvreta, som är dagen motståndare, ligger på förstaplats som förväntat och behåller favoritskapet att vinna SM-guld i år och samtidigt ta tillbaka guldet från Falun. Det här är ett returmöte den här säsongen som hade behövt fullsatta läktare för bästa möjliga förutsättningar, men räkna med en het och sevärd match ändå.

Falun behöver dessa tre poängen mer än någonsin den här säsongen. Inte bara för att man ligger bakom toppen, utan också för att man skall få tillbaka den där riktiga formtoppen. En som visat formtopp på senare tid är dock Alexander Galante-Carlström, som öst in poäng och framförallt mål den senaste tiden. Falun är i perfekt skick för att stå emot Storvreta den här dagen och jag förväntar mig en lika jämn och tight match som senast. Skadeläget i hemmalaget ser okej ut, bara Emil Lundmark är bekräftad att missa matchen.

Tuff bortamatch

Serieledaren Storvreta åker mot Falun och stormötet med en vinst i ryggen efter att ha tagit tillbaka vinnarspåret igen. Formen är sisådär mot vad den hade kunnat vara, men det är en enorm kraft och tyngd man har i laget för dessa matcher. Det spelar mindre roll hur dagsformen ser ut inför dessa mötena, lagen och spelarna kommer göra allt för att gå segrande ur denna strid. Det är två lag som hatar varandra och det enda som saknas är publiken i detta mötet. Förutsättningarna är bra för en jämn och mycket tight tillställning.

Storvreta har heller inget tungt skadeläge utan kommer till denna match med bra förutsättningar. Oscar Lundin, Mika Kohonen och Joel Kanebjörk har goda chanser att fortsätta på sitt vinnarspår här då jag håller Storvretas trupp aningen högre än Faluns, trots att nyckelspelarna i hemmalaget visar toppform. Tight från sekund ett, jag förväntar mig ett ställningskrig och har svårt att se vilket lag som tar kommandot. Under 3,5 mål i period 1 kommer vi långt på!

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål 1:a perioden hos Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.