Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atlético Madrid löser spelet i fem raka

  • Levante löser spelet i hela tretton av de femton senaste (!)

  • Atlético har sett betydligt mer svajiga ut defensivt på sistone om vi jämför med under första halvan av säsongen

  • Levante lär stå upp bra här, laget har endast en förlust på elva matcher

  • Levante spelar fartfylld fotboll och vi bjuds allt som oftast på underhållande tillställningar

Klättrar i tabellen

Levante förbereder sig inför en av de tuffare ligamatcherna under säsongen – hemmamatch mot Atlético Madrid. Även om de sistnämnda såklart går in som favoriter har Levante sett riktigt bra ut på senaste tiden och man ska definitivt inte underskattas. Att sno poäng från Diego Simeone är det inte många som lyckats med den här säsongen, men det hade inte förvånat med ett kryss här. Utöver att Levante klättrat en del i tabellen har man dessutom nått semifinal i Copa del Rey.

Det är sällan man blir besviken när man tittar på Levante, speciellt den här säsongen. Laget har en intressant offensiv och bjuder allt som oftast på fartfyllda matcher med hög målproduktion. Hela tretton av de femton senaste matcherna har slutat med att båda lagen gjort mål, siffror som säger en hel del. Det var därför rätt oväntat att Levante, formstarkt som man är, föll på hemmaplan med 1-0 mot Osasuna i senaste omgången. Här räknar jag däremot med att man kommer störa Atlético rejält och nätar mot en defensiv som på sistone sett allt mer skakig ut.

Serieledarna

Atlético Madrid gör en fantastisk säsong i La Liga. Samtidigt som både Real Madrid och Barcelona gått trögt har Atlético verkligen gjort stora steg framåt och leder spanska högstadivisionen med väldigt god marginal. Luis Suárez fortsätter ösa in mål och leder skytteligan, ett mål framför Messi. Allting pekar på att laget spelar hem La Liga komfortabelt den här säsongen, något annat hade kommit som en rätt stor chock. Laget har däremot ett rätt tufft spelschema framöver, så man får passa sig. Nu väntar två tuffa matcher mot Levante och det ska bli intressant att se hur matcherna utvecklar sig, det pekar helt klart åt målrika matcher.

Atlético Madrid visade upp en fantastisk defensiv under första halvan av säsongen, men på sistone har man inte lyckats lika bra på den fronten. Inför onsdagen möte har man löst mål åt båda håll i hela fem raka ligamatcher, något vi inte är vana vid att se från Atlético. Den där ramstarka defensiven man hade i höstas lyckas inte komma upp i nivå och laget har faktiskt släppt in hela fem mål på tre matcher – och nu väntar Levante.

Tycker oddset på att båda lagen hittar nätet är riktigt högt med tanke på förutsättningarna – jag går in med två units!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.