Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers är stora favoriter.

  • Rangers har vunnit mot lag som Pittsburgh och Washington på hemmais denna säsongen.

  • Trots att Rangers förlorade med ynka 1-0 senast mot starka Boston så är man inne i matchandet.

  • New Jersey Devils har inte spelat match sedan natten till den första februari.

  • New Jersey Devils har inte gjort så stort avtryck på mig den här säsongen.

Förlorade andra raka mot Bruins

Jaroslav Halak var i fokus när han med sina 21 räddningar och en hållen nolla ledde sitt Bruins till en 1-0 seger över New York Rangers i Madison Square Garden under natten till lördag. Igor Shesterkin gjorde på andra sidan 29 räddningar för New York som förlorade mot Boston i en övertidsrysare där Bruins gick segrande med 3-2 under natten till torsdag. Laget är nu 4-6-3 för säsongen.

Rangers har inte varit någon stor snackis den här säsongen då man är ett lag som inte förväntas vinna Stanley Cup men man gör det ändå bra tycker jag. Man gör det svårt för dem riktigt bra lagen och bjuder upp till dans till skillnad från andra lag som är i samma position som Rangers. Man har dessutom lyckats vinna mot både Pittsburgh och Washington den här säsongen. Mot ett ringrostigt Devils tror jag man har en bra chans att hitta formen och komma tillbaka på vinnarspåret.

Två veckors frånvaro

Nu har inte New Jersey Devils spelat match sedan natten mot den första februari, det vill säga lite mer än två veckor, men man slutade på topp dessförinnan. Innan laget fick gå igenom uppskjutna matcher på grund av en rad Covid-19 fall i truppen så vann man med 5-3 mot Buffalo Sabres i KeyBank Center. Målvakten Eric Comrie stod för 30 räddningar för Devils och tog sin första vinst i NHL på nästan tre år. McLeod gjorde två mål och Miles Wood stod för två mål samt en assist. Laget är 4-3-2 för säsongen och hade innan denna segern tre raka förluster.

Laget har som sagt varit borta från spel i mer än två veckor och det kanske låter löjligt för det inte är så mycket tid så kommer det att synas. Nivån och tempot på hockeyn i NHL är så pass högt att två veckors frånvaro absolut kommer att synas. Tyvärr för Devils del så tror jag att detta är en grym chans för Rangers att komma tillbaka i vinstprotokollet efter en lite tuff period. Jag backar hemmalaget!

Speltips.se ger tipset:

New York Rangers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.