Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pittsburgh vann förra mötet med 6-3.

  • Pittsburgh har inte förlorat hemma denna säsongen.

  • Pittsburgh har vunnit samtliga tre möten med Washington den här säsongen.

  • Washington har förlorat fyra av sex matcher på bortais.

  • Senast Washington vann borta var den 15:e januari.

Kan ta fjärde raka

Bryan Rust gjorde två mål och hade en assist när han hjälpte sitt Pittsburgh Penguins till en 6-3 seger över Washington Capitals i PPG Paints Arena under söndagskvällen. Jake Guentzel gjorde också ett mål och hade två assist samtidigt som Sidney Crosby gjorde ett mål och en assist. Målvakten Tristan Jarry gjorde 28 räddningar i målet. Laget är nu 7-5-1 för säsongen och man har faktiskt chansen att ta den fjärde raka segern mot Washington den här säsongen efter att man vann de två första mötena tidigare under säsongen och nu senast.

Det hade inte varit någon direkt överraskning om så blev fallet med tanke på hur bra Pittsburgh faktiskt varit den här säsongen. Åtminstone hemma i PPG Paints Arena där man är obesegrad såhär långt, på resande fot är det en annan resa och man letar fortfarande efter ett konsekvent spel där. Hursomhelst spelar inte det så stor roll då detta är en hemmamatch, jag tror Pittsburgh klarar att ta den fjärde raka segern och kommer backa dem här!

Förlorat fyra raka

Ja Washington slutade på den förlorande sidan i matchen mot Penguins senast. För deras del så fanns det några positiva nyheter trots 6-3 förlusten och det var att Evgeny Kuznetsov och Jakub Vrana båda gjorde mål i sina återkomster efter att ha varit borta på grund av Corona, inga långvariga symptom att hitta där. Målvakten Vitek Vanecek stod för 32 räddningar och laget är nu 6-4-3 den här säsongen. Laget hade inte spelat sedan den sjunde februari på grund av fall av Covid-19 och bättre är det inte när man ser att Capitals har förlorat fyra raka matcher.

Sanningen är att Washington varit ganska usla på bortais, eller ja, åtminstone har man inte fått med sig dem resultaten man önskar. Samtliga lagets fyra förluster den här säsongen kommer från när man varit på resande fot. Man har förlorat de fyra senaste bortamatcherna och fyra av de sex totalt spelade bortamatcherna. Detta gör att jag sneglar åt ett fint odds på Penguins!

Speltips.se ger tipset:

Pittsburgh Penguins att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 19.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.