Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Porto dras med skadebekymmer inför mötet.

  • Porto har fyra raka kryss i Portugal.

  • Portos form måste vara på topp för att hota om seger här, det är den inte.

  • Juventus har haft ett tufft spelschema senaste tiden men Champions League är något man gått väldigt starkt i.

  • Förlusten mot Napoli senast var Juventus första på åtta matcher.

Lågt odds med mycket värde

Jag är inte jätteförtjust i att spela dessa låga odds, men när vi erbjuds lite värde i DNB-spelet i Portugal när Juventus gästar Porto så hugger vi direkt. Perfekt för en lapp/kupong inför en spännande Champions League-kväll.

Porto kommer till hemmamötet mot Juventus i Champions League-åttondelsfinalen med fyra (!) raka kryss, i en liga/cup som man skall vara överlägsna i, och det är inte alls den uppladdningen man hade hoppats på inför mötet med en av turneringens favoriter. Här har man visserligen spelat oavgjort mot formstarka Braga två gånger, men det är ingen ursäkt inför mötet mot ett betydligt bättre Juventus. Det här blir en tuff uppgift när man dessutom ser ut att sakna Otavio plus någon till. Juventus håller jag som storfavoriter, men man kan också vara nöjda med ett kryss här och därför väljer jag spelet Juventus DNB (Juventus 0.0/insatsen tillbaka vid oavgjort).

Imponerat i Champions League

Juventus gick genom gruppspelet i Champions League utan problem. Det blev en enklare lottning i slutspelet när Porto blev dragna som motståndare. Det är absolut ingen lätt, men betydligt lättare uppgift än vad man hade kunnat få. Juventus, med Alvaro Morata som hetaste man i Champions League, ser ut att avancera från åttondelsfinalen utan problem om ni frågar mig. Cristiano Ronaldo steppar ständigt upp när det vankas slutspel i diverse turneringar och här blir man svårstoppade.

Jag väljer att tro på Juventus här och när italienarna haft en mycket fin period över tid, så tror jag på slakt över två möten. Inte så att det blir överlägsna segrar, utan mer att man avancerar övertygande. Juventus problem här kan vara att man nöjer sig med ett kryss, om till exempel Porto skulle få in första målet. Därför har jag valt att säkra upp med insatsen tillbaka vid oavgjort/0.0. Framåt, Juve!

Speltips.se ger tipset:

Juventus 0.0 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.