Slagpåsen Fulham välkomnar Liverpool till Craven Cottage under söndagen. Det går alltjämt katastrofalt uselt för hemmalaget som nu har 6 raka förluster i ligan. Här är det inte helt otänkbart att Liverpool totalt kör över londonklubben, vi klickar ett specialspel!

Match: Fulham-Liverpool (Premier League) | Speltips: Sadio Mané gör mål | Odds: @2.10 | Units: 2/5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 16:00

Omöjlig uppgift

Att Fulham på något sätt skulle lyckas med att hålla sig kvar i Premier League tills nästkommande säsong är ytterst otänkbart. Man är i skrivande stund nästjumbon i tabellen med -40 (!) i målskillnad. Man har 13 poäng upp till säker mark med 8 matcher kvar att spela. Visst är det tänkbart att laget fortfarande har någon form av hopp kvar och således motivation med sig när man tar sig an Liverpool, men det är också otänkbart att man skulle få ut något positivt av matchen. Liverpool är i riktigt bra form och deras motivation lär vara på topp om något. 1 poäng skiljer mellan laget och Manchester City vilket lämnar kampen om titeln vidöppen. Att säga att Fulham är i dålig form vore felaktigt, trots att man förlorat 6 raka matcher och 10 av sina 11 senaste. Man har presterat på detta viset hela säsongen, man räcker inte till helt enkelt. 21 förluster på 30 matcher talar sitt tydliga språk. Man är dessutom det tredje sämsta hemmalaget i hela ligan, med 15 inspelade poäng på 14 hemmamatcher.

Bra form på Mané

Det går väldigt bra för Liverpool i nuläget, trots att man tappat en del viktiga poäng i ligan de senaste månaderna. Man avancerade vidare i Champions League i veckan efter en ensidig historia mot Bayern Munchen på Allianz Arena, vilket betyder att hela truppen kommer till söndagens drabbning med ruskigt bra självförtroende. Att Liverpool går segrande ur matchen är det nog inte många som betvivlar, man har inte råd med fler poängtapp under resten av säsongen, och definitivt inte mot ett lag av Fulhams kaliber. Med tanke på förutsättningarna inför drabbningen är det inte otänkbart att Liverpool vinner stort, något man för övrigt lyckats med rätt bra på senaste tiden. Man har bland annat vunnit mot Watford med 5-0 och Burnley med 4-2. Det går inte heller att se bort från Sadio Manés otroliga form, något som vi väljer att fokusera på.

Mané stod för en riktigt bra match nu senast i drabbningen mot Bayern Munchen. Senegalesen stod för två mål och vann även utmärkelsen “Goal Of The Week” av Uefa. Matchen innan dess var mot Burnley där man som bekant vann med 4-2, där han återigen stod för 2 fullträffar. I Liverpools 5-0 kross av Watford stod Mané för de två inledande målen i vad som skulle komma att bli en av Liverpools största vinster hittills under säsongen. Senegalesen har alltså stått för 6 mål på 4 matcher i Liverpooltröjan och har således klättrat rejält i skytteligan. 16 mål är vad Mané pangat in under säsongen vilket betyder att han endast är 2 mål efter Sergio Aguero som för tillfället leder tävlingen.

Speltips: Sadio Mané gör mål i matchen

Jag väljer att spela att Mané gör minst ett mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fulham har blivit ligans slagpåse med -40 i målskillnad

  • Fulham har förlorat 10 av sina 11 senaste matcher

  • Mané är i grym form med 4 mål på 6 matcher trots att man mött betydligt bättre motstånd än Fulham

  • Hela Liverpools offensiv är levererar för tillfället stora siffror – man har gjort 12 mål på 4 matcher

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 2.10. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 2.10 hos Bet365

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.