Axel Olsson|16 mars, 2024, 10:32

Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham stod senast för en stark 5-0 seger mot Freiburg.

  • Med trion Bowen, Kudus och Paqueta på planen har West Ham en vass offensiv.

  • Det finns fortfarande chans att Watkins är redo för spel. Det var dock flera offensiva spelare som tog ansvar när han byttes ut i matchen mot Ajax.

  • Överspelet har suttit i nio av Aston Villas tio senaste matcher.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Styrkebesked i veckan

Moyes har tidigare varit ifrågasatt men nu när säsongen börjar lida mot sitt slut känns det som att engelsmannen sitter säkert. Hans West Ham har stått för en klar förbättring i ligaspelet där laget hittas på en stark sjundeplats. Ambitionen är att stanna kvar i topp 10, mycket mer än så kan dem inte begära efter fjolårets resultat. Med ett stabilt tabelläge kan de även lägga ännu mer fokus på Europa-äventyret. West Ham går riktigt starkt i Europa League och känner nog att de har en bra chans att ta sig långt i den turneringen.

De körde över tyska Freiburg i veckan och vann med hela 5-0 hemma på London Stadium. Ett rejält styrkebesked efter en sämre insats nere i Tyskland. Det är viktigt att de har fått tillbaka Lucas Paqueta nu inför säsongasvlutningen, en spelare som ger ytterligare en dimension till deras anfallsspel. Bowen fortsätter att leverera på en riktigt hög nivå och den andra kantspringaren, Kudus, har varit stekhet i Europa League. Med dessa tre spelarna har West Ham spets framåt och de bör kunna hitta nätet mot Villa. Hemmalaget bidrar till vårt målspel!

Mål i mängder

Matcherna duggar tätt för Emerys Aston Villa. Gästerna spelade i torsdagskväll och det blev till slut ett avancemang i Conference League. Aston Villa stod för ett starkt returmöte och vann med klara 4-0 mot Ajax. En viktig seger då laget åkte på rejält med däng mot Tottenham förra helgen. Det här blir deras fjärde match inom loppet elva dagar. Det tuffa spelschemat påverkar givetvis spelarna, mot Ajax utgick både Diego Carlos och Watkins med skador. Den förstnämnda ser ut att missa söndagens batalj, vilket ger Emery färre alternativ i försvarslinjen.

De har inte riktigt fått någon kontinuitet i försvaret där Emery har växlat mellan flera olika konstellationer. Superviktige Ollie Watkins har dock fortfarande en chans att komma till spel under söndagen, Emerys påstod att det var en mindre skada och lät hoppfull kring anfallarens chanser att medverka under söndagen. De har som sagt sett ganska svajiga ut i försvaret men räddat upp det med en sylvass offensiv. Villa har verkligen bjudit på händelserika matcher och det kan nog bli en del nätrassel under söndagen också. Överspelet har suttit i nio av deras tio senaste.

fotboll, premier league
|
units: 3/5 - spelstopp: 15:00
West Ham - Aston Villa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.