Inför tisdagen hittar vi spelvärde i en match som hamnar i skymundan av Champions League. Alcorcon tar emot serieledarna Cadiz i den spanska andra divisionen. Bortalaget kommer till matchen med fem raka vinster i bagaget.

Match: Alcorcon – Cadiz (Segunda Division) | Speltips: Cadiz DNB | Odds: @1.65 | Units: 4/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.65 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Två avstängningar

Hemmalaget Alcorcon är en spansk fotbollsklubb från staden Alcorcon i regionen Madrid. Klubben har sedan 2010 spelat i den spanska andraligan, Segunda Division. Under de närmaste åren har Alcorcon främst befunnit sig i mittenskiktet av tabellen. Segunda Division innehåller 22 lag, förra säsongen slutade klubben på en 14:e plats. De blandade och gav under ligaspelet och säkrade till slut kontraktet med en sju poängs marginal ner till nedflyttning.

Under tisdagskvällen står Alcorcon för en oerhört tuff uppgift, det är nämligen serieledarna Cadiz som kommer på besök. Bortalaget besitter en hysteriskt bra form just nu. Två spelare i Alcorcon fick syna det röda kortet i senast mötet mot SD Ponferradina, innermittfältaren Richard Boateng och yttern Samuel Sosa missar därmed mötet mot starka Cadiz. Hemmalaget har förlorat sina två senaste ligamatcher i hemmaborgen. Vi tror att Cadiz blir ett nummer för stora under tisdagen!

Fem raka vinster

Alla som är involverade i den spanska fotbollsklubben Cadiz går på moln just nu. I skrivande stund hittas klubben högst upp i tabellen efter fem spelade omgångar. Cadiz har startat ligaspelet oerhört starkt och ser väldigt svårslagna ut. Klubben stod för en fullt godkänd säsong även ifjol, men då missade laget kvalspel till La Liga med snöpliga fyra poäng. Cadiz är nu ute efter revansch och vi tror segertåget rullar vidare under tisdagskvällen.

Cadiz har alltså vunnit samtliga fem ligamatcher den här säsongen. De kommer minst sagt med ett bra självförtroende inför mötet med Alcorcon. Senaste gången dessa två lagen möttes vann Cadiz med 1-2 på bortaplan. Alcorcon har en tendens till att dra på sig massvis med kort, laget har fått syna det röda kortet hela tre gånger på deras fem första ligamatcher. Det återstår att se ifall laget klarar av att avsluta tisdagens match med elva man på planen. Cadiz offensiv blomstrar och laget har gjort flest mål i hela ligan såhär långt. Den offensive mittfältaren Álex har stänkt dit fyra mål på fem ligamatcher. Vi väljer att klicka i DNB-spelet på bortalaget!

Speltips: Cadiz DNB

Jag väljer att spela på Cadiz DNB, vilket betyder att vi får insatsen tillbaka vid oavgjort. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Cadiz har vunnit samtliga fem ligamatcher den här säsongen.

  • Cadiz har gjort flest mål i hela ligan än så länge.

  • Alcorcon fick syna det röda kortet två gånger i deras senaste match. Richard Boateng och Samuel Sosa missar därmed tisdagens möte.

  • Cadiz vann deras senaste inbördesmöte med 1-2 på bortaplan.

  • Cadiz kommer senast ifrån en 2-0 vinst mot Girona.

Högst odds hittade jag 16/9 kl 10:58 hos Coolbet som ger 1.65. Min investering i detta spel blir 4/5 units!

Rygga till 1.65 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.