Match: Burnley-Sunderland | (FA-Cupen) | Speltips: Burnley | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Burnley kan man minst sagt säga kommit igång på allvar och har stått för flertalet imponerande insatser under den senaste månaden där det blivit ett gäng segrar. Senast så slog man Southampton, visserligen var matchen jämn men att man lyckades avgöra i slutet visar styrka. En annan sak som är till Burnleys fördel är att man är det tredje bästa hemmalaget i Premier League, 8 av 12 matcher har slutat med vinst.

Sunderland, ja vad ska man säga där. Man har varit rent ut sagt usla i många av säsongens matcher och har bara 2 segrar på de 10 senaste matcherna, båda dessa har dock kommit på hemmaplan. Frågan är hur mycket man vågar satsa på FA-Cupen nu när man håller på att trilla ur Premier League? Det känns som att man eventuellt vilar ett par spelare ikväll och försöker göra det så bra som möjligt. Det är dock inget jag vet men det känns som en rimlig hypotes.

Jag tror faktiskt stenhårt på Burnley ikväll, varför? Jo man möter ett uselt lag som endast tagit 4 poäng på bortaplan i ligan samtidigt som Burnley själva är ett av Premier Leagues bästa hemmalag. Dessutom så har Sunderland inte råd att lägga energi på FA-Cupen medan man håller på att halka ur Premier League vilket också kan göra skillnad ikväll. Vi spikar Burnley till fina 1,90x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet