Match: Karlskoga-Modo | (Hockeyallsvenskan) | Speltips: Karlskoga | Odds: 1,75 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Karlskoga har varit grymt starka i år och i synnerhet på hemmaplan där man endast förlorat en match under ordinarie tid vilket är rätt ovanligt. Inför matchen ikväll ligger man fem poäng bakom serieledande Mora IK som dock har spelat en match mer, alltså kan det vid seger ikväll endast skilja två poäng lagen emellan. Och just en seger är något jag tror man fixar!

Modo har till skillnad från Karlskoga haft det tufft redan från match ett och är i skrivande stund endast ett fåtal poäng ovanför nedflyttningsplatserna. På senare tid har man dock kommit igång lite mer men man ska då ha i åtanke att det inte är några topplag man spelat mot. Senast förlorade man mot formsvaga Västervik med 1-3, trots att man då även lirade på hemmaplan.

Jag tror utan tvekan att detta blir en alldeles för tuff uppgift för ett relativt dåligt Modo, iallafall dåligt om man ser till hur man presterat över hela säsongen. Karlskoga är alltid bra men framförallt på hemmaplan där man som sagt endast förlorat en match under ordinarie tid och att Modo skulle kunna vara laget som tar en seger där, det tvivlar jag starkt på. Lägg därtill att lagens två tidigare möten under säsongen slutat med att Karlskoga enkelt under båda gångerna vunnit med 6-2 samt 5-1. Jag spikar Karlskoga till fina 1,75x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet