Match: Eibar-Osasuna (La Liga) | Speltips: Eibar | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Eibar tar emot säsongens fiaskolag Osasuna och det kan väl bara sluta på ett sätt? Kan inte se hur bortalaget ska åka hem med några poäng.

Åttondeplacerade Eibar är ett av La Ligas absolut starkaste hemmalag, det är ingen överdrift. Man är så otroligt jobbiga att ställas emot när man spelar på hemmaplan, man håller riktigt tätt i defensiven och offensiven fungerar finfint. Tre hemmamatcher har det blivit hittills under säsongen som resulterat i två vinster och ett kryss, samtidigt som man endast släppt in ett enda mål. Lägg därtill faktumet att Eibar endast förlorat en enda match av de sju senaste, samtidigt som man vunnit tre och kryssat tre. Senast tog man en trea mot nykomlingen Leganes, och dessförinnan snodde man en pinne av självaste Real Madrid.

Osasuna då, stackars Osasuna. En fiaskoartad inledning på säsongen, man har tre kryss och fyra förluster på de sju inledande matcherna och man har ännu inte tagit någon trepoängare. Man befinner sig på 19:e plats i tabellen och mycket talar för att det blir en kort sejour i den högsta divisionen, för så som spelet sett ut är chanserna till överlevnad minimala. Jag tror inte man har något att hämta mot ett hemmastarkt och formstarkt Eibar, och ettan är riktigt lockande.

Plockar raka ettan till 1,75, lycka till vid rygg!