Match: Liverpool-Manchester United (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: CherryCasino

Måndagen bjuder på ett hett möte i Premier League. Liverpool tar emot Manchester United och det är två formstarka lag som drabbar samman, tycker dubbelchansen ser riktigt fin ut.

Klopps Liverpool har sett riktigt starka ut på sistone, sex segrar och ett kryss på de sju senaste matcherna. Inte illa. Offensiven har verkligen levererat under säsongen, 18 mål framåt har det blivit på de åtta inledande matcherna. För Uniteds del har man kommit igång på slutet, tre raka förluster har följts upp med tre raka segrar och ett kryss. Blir ett riktigt hett möte detta med två tränare som absolut inte har råd att förlora, tycker Mourinho bör ha ett litet övertag mot Klopp.

Historiskt sett har Liverpool haft svårt att plocka segrar mot United, en seger på de fem senaste mötena är ett tydligt exempel. Vidöppet möte här som kan sluta lite hur som helst, finner därför mycket fint värde i X2-dubbelchansen som ligger på hela 1,70. Mourinho behöver ingen närmare presentation, portugisen förlorar inte många stormatcher och har säkerligen taktiken finslipad inför matchen.

Jag måste bara testa X2 till 1,70, lycka till vid rygg!