Match: Leipzig-Hertha Berlin (Bundesliga) | Speltips: Leipzig | Odds: 1,60 | Spelstopp: 15:30 | Spelbolag: COOLBET

Efter förlusten senast har Leipzig siktet inställt på att hoppa tillbaka på vinnarspåret när Hertha Berlin kommer på besök under lördagseftermiddagen.

13 matcher, tio vinster, tre kryss. Så länge dröjde det innan säsongens stora överraskning Leipzig åkte på säsongens första förlust. Ingolstadt visade sig vara alldeles för starka och kunde knipa tre poäng senast efter en 1-0-seger, och trots det står Leipzig fortfarande som serieledare. Ja, före Bayern München. Nu tar Forsberg och company emot Hertha Berlin under lördagen och man gör det med seger i sikte, här gäller det att snabbt hoppa tillbaka på vinnarspåret om man vill hålla “Leicester-drömmarna” vid liv. Ingen kan ha missat Leipzigs sinnessjuka inledning på säsongen, att man dessutom är tyska nykomlingar gör saken ännu sjukare. Wolfsburg, Schalke och Leverkusen är några av lagen som fått se sig besegrade av nykomlingarna som verkligen bjudit på snabb och underhållande fotboll. Alla lag åker på en och annan överraskande förlust under säsongen, efter förlusten senast tror jag Leipzig studsar tillbaka ännu starkare och gör processen kort med Hertha Berlin. Jag gillar verkligen det jag sett av hemmalaget och spelar man som man gjort större delar av säsongen så är segerchanserna mycket fina här.

Hertha Berlin bör ej underskattas, laget har stått för en stark säsong men här tror jag uppgiften blir alldeles för svår, speciellt på bortaplan. Jag spikar ettan till 1,60, lycka till vid rygg!