Match: Milan-Atalanta (Serie A) | Speltips: Milan | Odds: 2,00 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: COOLBET

Milan och Atalanta gör upp under lördagen och det är ett väldigt hett möte på förhand mellan två lag som verkligen imponerat under säsongen.

Milan har stått för en mycket stark säsong hittills med tio vinster, två kryss och fyra förluster. Senast blev det dock en tung 1-0-förlust borta mot Roma, och det var helt ärligt en match som hade kunnat sluta hur som helst. Milan hade exempelvis chansen att ta ledningen på straff i första halvlek, men Niang bommade. Små marginaler men sådan är fotbollen. Nu rullar jakten på en Champions League-plats vidare och det är Atalanta som kommer på besök under lördagen. Laget från Bergamo har även de stått för en riktigt stark säsong och befinner sig på en sjätteplats, med tre poäng upp till Lazio som abonnerar på den sista Europa-platsen. Dock har Atalanta haft det lite jobbigt på slutet, förlusten mot Juventus följdes upp med en ny förlust mot Udinese senast, och det var nog en av de mest oförtjänta förlusterna jag någonsin skådat. Udinese blev fullkomligt slaktade matchen igenom och hur de lyckades knipa alla tre poäng är en gåta. Utfallet kan inte ha påverkat Atalanta-spelarna positivt mentalt, det kan man lugnt säga. Fint läge för Milan som måste ta tillfället i akt.

Tycker Milan sett väldigt bra ut under säsongen, spelet ser ut att stämma under Montellas styre och till två gånger pengarna måste jag bara syna ettan. Atalanta känns skakade efter förlusten senast och Milan har Champions League-vittring. Lycka till vid rygg!