Match: Bayern Munchen-Ingolstadt (Bundesliga) | Speltips: Ö4,5 Hörnor första halvlek | Odds: 1,95 | Spelstopp: 15:30 | Spelbolag: Bet365

Bayern Munchen tar emot botten Ingolstadt hemma på Allianz Arena. Att bortalaget ska sno några poäng här finns det nog ingen som tror på, jag inkluderat. Inte många lag som stör Bayern hemma. Ur ett oddsperspektiv är det nästan aldrig lönt att spela på Bayern Munchen, speciellt hemma, då oddsen alltid brukar vara riktigt låga. Nu ger den raka ettan 1,07 till exempel, och inte ens HCP-spelet brukar vara något att hänga i granen. Av den anledningen avstår jag från 1X2-marknaden, och jag väljer istället att sikta in mig på hörnmarknaden där jag hittat ett riktigt intressant spel.

När Bayern spelar hemma är det fullt ös från minut ett, det är oftast spel mot ett mål. Finns ingen backlinje i hela världen som har en lugn stund när man ställs mot denna maskin, och en konsekvens av detta blir att man bjuder på väldigt många hörnor. Här tror jag hemmalaget dominerar på Ingolstadts planhalva från första minuten, och jag tror att vi kommer få en och annan hörna ganska tidigt. Vidal/Alonso lär testa ett par farliga skott, Lewandowski med ett och annat avslut, firma Muller-Ribery-Robben som älskar att skapa oreda ute på kanterna när de spelar. För att inte nämna ytterbackarna Lahm och Bernat som ofta följer med upp i offensiven. Att vi får minst fem hörnor i första halvlek ger hela 1,95 i odds, och det är RIKTIGT spelvärt. Inte allt för sällan brukar Bayern klara den linan på egen hand med råge innan första halvlek ens är över, och skulle bortalaget nu lyckas skrapa fram en slumphörna, eller varför inte en dubbelhörna, tidigt i matchen, ja då kan vi räkna in spelet.

Mitt huvuddrag blir utan tvekan över 4,5 hörnor i första halvlek till 1,95, lycka till vid rygg!