Match: Hull-Arsenal (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,95 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bet365

Hull, som befinner sig på 8:e plats i tabellen, tar emot Arsenal som befinner sig på 7:e plats och som senast kommer från 1-1 mot PSG i Champions League. Dessförinnan tog man en viktig trea i ligan efter att ha besegrat Southampton med 2-1.

Båda lagen har inlett säsongen med två vinster, en oavgjord och en förlust var. Tycker Arsenal blivit lite för stora favoriter här, man ställs mot ett Hull som alltid gör det svårt för de stora lagen när man spelar hemma och några tre enkla poäng för Arsenal blir det verkligen inte. Istället för att syna 1X2-marknaden fastnade jag för BLGM-spelet som jag tycker är riktigt intressant, till oddset 1,95 som är minst ett par decimaler för högt. Faktum är att tre av Arsenals fyra ligamatcher hittills har slutat med att bägge lagen gjort mål. 3-4 mot Liverpool, 1-3 mot Watford och 2-1 mot Southampton. Londonlagets försvarsspel har sett allt annat än stabilt ut hittills, mycket på grund av diverse skadeproblem. För Hulls del har man klarat BLGM-spelet i två matcher, 2-1-vinsten mot Leicester och 1-1 senast mot Burnley, sen har man själva lyckats sätta två i 2-0-vinsten mot Swansea, så något fel på offensiven är det verkligen inte.

Att Arsenal löser ett mål ser jag som skrivet i sten, med spelare som Sanchez, Giroud och Özil i startelvan. Den stora frågan är om Hull lyckas lösa ett mål, något jag tror de kommer lyckas göra. Snodgrass lär spela på topp för hemmalaget, anfallaren kvitterade sent mot Burnley senast och har skotten en bra dag kommer han skapa väldigt mycket problem för Arsenals försvar. Tror starkt på BLGM och till 1,95 är det ett självklart huvudspel. Lycka till vid rygg, låt oss upprepa fredagens succé!