Match: Leicester-Burnley (Premier League) | Speltips: Leicester | Odds: 1,50 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bet365

Leicester tar emot Burnley hemma på King Power Stadium, och visst lutar det åt en stabil hemmaseger med tanke på vilket självförtroende Leicester måste ha just nu. Att göra Champions League-debut och krossa Club Brugge med 3-0 på bortaplan måste ha varit en underbar känsla för Ranieri och spelarna, som bevisade för sig själva och för hela världen att de på allvar kan utmana större klubbar ute i Europa och att man absolut inte är någon slags strykpåse i Champions League.

Det jag älskar med detta Leicester är att man aldrig ger upp eller tappar huvudet efter en förlust. Man blir totalt utspelade av Liverpool och förlorar med 4-1, för att fyra dagar senare kliva in i Champions League och prestera som om den förlusten aldrig inträffat. Det är det som skiljer Leicester från många andra lag, att man har en grym vinnarmentalitet som inte rubbas av en och annan förlust. 3-0-vinsten mot Brugge var mer än en seger, det var en moral- och självförtroendeboost storlek deluxe. I ligaspelet har det börjat aningen knackigt med endast en seger på fyra matcher, men då har man redan mött två storklubbar i Arsenal och Liverpool. Nu kommer ett relativt formsvagt Burnley på besök, ett Burnley som tagit en pinne på de tre senaste matcherna, och allt annat än en hemmaseger finns inte på kartan.

Leicester kommer till matchen med toppat självförtroende, med en Mahréz som hittat storformen, med en Vardy som också vill kliva ut i rampljuset efter att ha gått mållös i matchen senast, och med en publik som kommer pusha laget non-stop i nittio minuter plus tillägg. Tyvärr Burnley, men här har ni ingen chans. Ettan spelas till aningen tråkiga 1,50, men ett fint dubbelvirke är det. 2-0, Mahrez och Vardy med varsitt mål är min chansning. Lycka till vid rygg!