Match: Newcastle-Wolverhampton (Championship) | Speltips: Newcastle Ö1,5 | Odds: 1,61 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bet365

Ett Newcastle i magnifik form tar emot formsvaga Wolverhampton, som kommer från en blytung 0-4-förlust senast hemma mot Barnsley. Newcastle däremot fullkomligt krossade QPR borta med hela 6-0 (!) senast och det är inget snack om vem som bär favoritskapet här, hemmalaget är det klart bättre laget och man ser totalt överlägsna ut för tillfället.

Efter två raka förluster inledningsvis har Newcastle med Benitez på bänken ryckt upp sig ordentligt. Fem raka vinster i ligan har man nu, man har inte släppts in ett enda mål i dessa fem matcher (!) och mycket tyder på att man även gör processen kort med Wolverhampton, som har det kämpigt i botten för tillfället. Laget har två förluster och en oavgjord på de tre senaste i ligaspelet, och man befinner sig på en blygsam 16:e plats. Dagens Newcastle är inte laget man vill ställas mot om man är ute efter att vända den negativa formen.

Jag skulle mycket väl kunna reka den raka ettan som finns till 1,50, ett helt okej odds, men jag testar hellre att Newcastle gör minst två mål som ger 1,61 i odds. I de fyra senaste matcherna har man lyckas göra minst två mål och senast gjorde man hela sex mål i en och samma match, mot QPR på bortaplan. Hemma mot ett formsvagt Wolverhampton ska man bara lösa två mål, det finns så mycket kvalité i detta Newcastle som absolut inte hör hemma i Championship och jag skulle bli riktigt förvånad om man inte laget lyckas ta klivet upp till Premier League.

Newcastle över 1,5 mål till 1,61 blir mitt spel här alltså, ska vi säga 3-0? Lycka till vid rygg!