Match: Twente-Den Haag (Eredivisie) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,65 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: Bet365

Vänder blickarna mot holländska Eredivisie, där Twente tar emot Den Haag. En match som luktar riktigt målrik. Holländska matcher och många mål brukar ofta rimma lika, och här tror jag inte på något undantag. Både Twente och Den Haag är två lag som både gör och släpper in många mål, det kan vi se på lagens fem inledande ligamatcher. Båda lagen har i fyra av de fem inledande matcherna gått över 2,5-linan, Twente har dessutom gått över 3,5-linan tre gånger.

Den Haag inledde säsongen perfekt med tre raka segrar, 3-0 hemma mot Go Ahead Eagles, 1-2 borta mot Vitesse och 1-2 borta mot Excelsior. Därefter har det blivit 1-1 mot Heracles och senast en 3-1-förlust borta mot Feyenoord.

För Twentes del inledde man säsongen med förlora två raka matcher, mot Excelsior med 1-2 och mot Feyenoord med 2-0. Därefter tog man två segrar i följd, 3-4 mot Groningen borta och 3-1 mot Sparta hemma. Senast föll man borta mot Heerenveen med 3-1.

Tror stenhårt på en ny målrik match för båda lagen här och jag blir absolut inte förvånad om vi bjuds på ett riktigt målkalas. De två senaste mötena lagen emellan har bjudit på hela åtta mål totalt (1-2/1-4). Jag synar över 2,5 mål till 1,65, ska vi säga 3-1 till hemmalaget? Över 3,5 finns även till spelbara 2,62, för den som gillar större risker. Jag spelar det säkrare alternativet, lycka till vid rygg!