Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen ställdes mot varandra blev det 0-0 (efter ordinarie tid).

  • Newcastle har endast gjort ett mål på sina sex senaste matcher.

  • Arsenal spelade 0-0 mot Crystal Palace senast.

  • Spelet sitter i sex av Newcastles sju senaste matcher.

  • Allan Saint-Maximin ser ut att missa måndagens match.

Mållöst senast

Arsenal har varit lite av säsongens stora besvikelse, och efter halva säsongen spelad placerar man sig på en elfteplats i tabellen. Om laget ska vara med och konkurrera om en topplacering måste man stå för en väldigt stark vår. Det som talar för Arsenals del är att man varit något bättre på sistone. Runt jul och nyår plockade man fyra raka segrar, varav en seger var mot just Newcastle, när man drabbade samman i cupen. Då drog Arsenal det längsta strået och vann med 2-0 efter förlängning. Alltså slutade matchen mållöst efter ordinarie tid, ett resultat vi inte håller som otroligt när lagen åter ställs mot varandra under måndagskvällen.

Närmast fick Arsenal endast med sig en pinne hemma mot Crystal Palace, trots Arsenal-dominans slutade matchen mållöst, 0-0. Arsenal hade sina chanser men ett defensivt inriktat Palace lyckades hålla undan. Undertecknad ser ett scenario där Newcastle precis som Palace kommer spela en ganska defensiv fotboll och rikta in sig på krysset. Då kan det bli knivigt för Arsenal att göra mål!

Målproduktionen imponerar inte

På andra sidan planhalvan väntar Newcastle, vilka vi hittar vi fyra placeringar bakom Arsenal. Med en match mindre spelad än de flesta lagen har Newcastle chans att klättra i tabellen. Frågan är däremot om Newcastle kommer ligga högre upp i tabellen efter man spelat sin hängmatch. För tillfället imponerar inte Newcastle särskilt mycket, speciellt inte i sin offensiva lagdel. På sina sex senaste matcher har Newcastle blott gjort ett enda mål. Det är ruskigt svaga siffror från Newcastles sida.

Att måltrenden ska vända mot Arsenal borta ser vi som föga troligt. Newcastle får nog istället rikta in sig på ett försvara eget mål, och gå för ett oavgjort resultat. Det har Newcastle gjort med framgång tidigare under säsongen, exempelvis när man spelade 0-0 mot de regerande mästarna Liverpool. Undertecknad har en stark tro att måndagens match blir målsnål, och till ett odds som mer än dubblar vår insats, känns spelet helt givet. Nu jobbar vi in under 2,5 mål!

Speltips.se ger tipset:

Under 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.