Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hamburger SV har vunnit fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Osnabrück kommer senast ifrån en 2-3 förlust mot tabelljumbon Wurzberger Kickers.

  • Hamburger SV går upp i serieledning ifall de vinner måndagens batalj.

  • Osnabrück har förlorat fyra av deras fem senaste matcher.

  • Hamburger har mäktat med hela 31 mål på 15 ligamatcher.

Jagar en efterlängtad återkomst

Hamburger SV är en välkänd klubb inom den tyska ligafotbollen efter alla dess säsonger i Bundesliga. Men på senare år har HSV tillhört den tyska andraligan vid namn, 2.Bundesliga. Hamburger flyttades ner inför säsongen 2018/2019 och har sedan dess varit ytterst nära en uppflyttning igen. Men HSV har fallit på målsnöret med två fjärdeplatser på raken.

Kan det istället bli tredje gången gillt för Hamburger SV? I nuläget ser en eventuell uppflyttning väldigt hoppfull ut. Efter 15 spelade ligamatcher hittas hemmalaget på en andraplats i tabellen med 30 inspelade poäng. HSV har dessutom spelat en match mindre än serieledarna Bochum, vilket betyder att en trepoängare under måndagen skulle innebära en serieledning för hemmalaget. HSV besitter en väldigt stark trupp sett till många av de andra konkurrenterna i ligan. Hemmalaget har dessutom prickat in formen på sistone med fyra vinster utav fem möjliga.

Formdipp

Medan HSV går som tåget mot en efterlängtad uppflyttning – hittas gästerna i det så kallade ingenmanslandet. Det är klubben Osnabrück som kommer till Volksparkstadion under måndagskvällen. Osnabrück har blandat och gett rejält i säsongens upplaga av ligaspelet. De har blandat höga toppar med väldigt djupa dalar och hittas därmed på en rättvist mittenplacering.

Närmare bestämt innehar gästerna tiondeplatsen med 22 inspelade poäng just nu. Det är fortfarande väldigt jämnt i stora delar av 2.Bundesliga vilket innebär att varje poäng är oerhört viktig. Men Osnabrück kan inte vara helt nöjda med deras poängproduktion under den närmaste tiden – laget har förlorat hela fyra av deras fem senaste matcher. De kommer senast ifrån en 2-3 förlust mot självaste jumbon Wurzburger Kickers. Jämförelse av form och truppmaterial talar för den raka ettan!

Speltips.se ger tipset:

Hamburg vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/1 kl 11.01

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.