Sirius gör över 1.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/10 kl 14:00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sirius anfallstrio har en väldigt hög högstanivå och lär vara spelsugna i och med landslagsuppehållet.

  • Sirius kan gå om både Elfsborg och Norrköping vid en vinst så de vill säkerligen få med sig ett bra resultat.

  • Spelet satt senast lagen möttes.

  • Hemmalaget har gjort över 1.5 mål i sex av deras senaste nio matcher.

Hur långt kan Sirius gå?

Sirius har utan tvivel varit allsvenskans stora skrällag den här säsongen. De har chansen att befästa sig på en Europaspelsplats om de skulle ta tre poäng i denna drabbning, beroende på hur det går i toppkonkurrenterna Elfsborgs och IFK Norrköpings matcher. Sirius har dock en match mindre spelad så de har en topp 3-placering i helt egna händer. Henrik Rydström, som under kontroversiella omständigheter fick sparken från Kalmar FF för drygt två år sedan, har verkligen gjort under med denna trupp.

Det är många spelare i Uppsalalaget som verkligen har blommat ut den här säsongen. Bland annat mittfältaren Elias Andersson, som ryktas vara nära en övergång till Djurgården. De som man ändå bör hylla mest är Sirius anfallstrio i Yukiya Sugita, Mohammed Saeid och Stefano Vecchia. På den sistnämnde går det till och med att påstå att han har varit en av allsvenskans bästa spelare i år. Nu har de även hunnit vila upp sig under landslagsuppehållet och med tanke på den tunga trepoängaren de tog borta mot Norrköping senast lär de vara rejält taggade på att fortsätta klättra i tabellen.

Östersund är svårslagna

Östersund har, med tanke på alla omständigheter de hade inför säsongen, gjort det väldigt bra. Väldigt många tippade att de skulle hamna någonstans i botten av tabellen men nu när endast sju matcher återstår av säsongen ligger Östersund på en nionde plats med endast sex poäng bakom tredjeplatsen. Kanske så har alla negativa rubriker på något sätt lyckats ena klubben, för Östersund har inte varit ett lag att slå i årets allsvenska. Innan 1-2 förlusten mot AIK senast var Östersund obesegrade i åtta raka matcher.

Något som också är väldigt anmärkningsvärt är att Östersund bara har förlorat en bortamatch i årets allsvenska och det var i säsongens allra första match mot Hammarby. Så man ska absolut inte räkna bort ÖFK i denna fajt, även om Sirius är knappa favoriter. Frågan är hur Östersund kommer ta sig an Sirius fina anfallsspel. Ett konkret resultat är svårtippat, men med tanke på vad Sirius har att spela för lär de åtminstone göra en del mål.

Speltips.se ger tipset:

Sirius gör över 1.5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/10 kl 14:00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.