Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/10 kl 00.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Varberg har gjort flest mål av samtliga lag mellan plats 9-16 i tabellen, men släppt in fjärde flest i hela Allsvenskan.

  • Senaste två matcherna för hallänningarna har slutat 0-1 och 1-1, men innan dess löste man detta spel i 7/9 matcher. Landslagsuppehållet lär kommit lägligt!

  • Norrköping har tillsammans med Malmö gjort flest mål framåt i hela ligan, men släpper in en hel del själva också.

  • Över 2.5 mål har suttit i 15/23 matcher för Norrköping den här säsongen.

  • Båda lagen gör mål har suttit i 18/23 matcher för Norrköping den här säsongen.

Bjuder alltid upp till dans!

Resultatmässigt har nykomlingarna Varberg verkligen svajat fram och tillbaka den här säsongen. Inledningen var såklart lovande då laget tog sju poäng på de fyra matcherna, men sedan har man verkligen skiftat vinst, förlust eller oavgjort mellan varje match. Man hade en jobbig period mellan omgång 9-16 där man inte vann en enda match för att sedan hux flux ta tre raka segrar mot Örebro, Sirius och Mjällby. Men nu är man återigen där igen där man bara tagit ett poäng på de fyra senaste matcherna. Kollar man tabellen ser det i alla fall fortfarande tryggt ut, med sex poäng ner till Helsingborg på kvalplatsen, och inte ska väl Varberg kunna tappa detta? Landslagsuppehållet borde kommit väldigt lägligt för det här gänget som i bästa stunder sprudlat i offensiv väg den här säsongen.

32 mål framåt är flest av samtliga lag mellan plats 9-16 i tabellen, samtidigt som man släppt in 35 mål vilket är fjärde sämst i serien. Endast de tre bottenklubbarna Helsingborg, Kalmar och Falkenberg har släppt in fler mål än Varberg vilket indikerar på att det blir mycket mål i lagets matcher, såväl framåt som bakåt. De två senaste två matcherna har visserligen slutat 0-1 och 1-1, men dessförinnan löste man såväl över 2.5 mål som båda lagen gör mål i 7/9 matcher.

Ny målrik match att vänta?

Efter den enormt fina starten på säsongen där Norrköping av många tidigt målades ut som vinnare av SM-guldet, så har man länge haft det otroligt tufft och inte kunnat hitta den där formen där man som lag lyckas gå obesegrade flera matcher i rad. Från omgång 11 till nu har man faktiskt bara tagit totalt tre stycken trepoängare, vilket såklart inte räcker till guld åtminstone. Innan senast hade man visserligen fyra raka matcher utan förlust (2-2 mot Östersund, 2-0 mot Kalmar, 1-1 mot Malmö och 2-1 mot Djurgården), men åkte dock på en 1-2-torsk mot Sirius. Frågan är därför hur det står till med formen hos “Peking”, men en sak man kan vara säker på är i alla fall att drömmen om Europa League-kval lever till fullo. Norrköping har nämligen den så viktiga tredjeplatsen för tillfället, men med flera lag jagandes i hälarna behöver man ta så många poäng man bara kan nu.

Med 46 mål framåt på 23 omgångar är Norrköping det laget som tillsammans med Malmö gjort överlägset flest mål i serien. Ändå skiljer det elva poäng i tabellen, men det är rätt simpelt. Till skillnad från skåningarna som även har den bästa defensiven i ligan så har Norrköping släppt in 34 mål bakåt. Målrika matcher till höger och vänster alltså, vilket man även kan konstatera när man ser att över 2.5 mål suttit i 15 av matcherna, samt båda lagen gör mål i hela 18 matcher.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/10 kl 00.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.