Joakim Östman|17 oktober, 2021, 11:45

Jag väljer att spela på Fiorentina. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fiorentina har visat att de håller en hög klass under inledningen av Serie A.

  • Fiorentina har vunnit tre av deras fem senaste matcher.

  • Venezia krigar i botten och har bara lyckats vinna en match denna säsongen.

  • Fiorentina har den bättre truppen och ska ses som favoriter i detta mötet.

  • Fiorentinas stjärnanfallare Dušan Vlahović har visat strålande form under inledningen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Fiorentina att vinna hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Visat klass

Fiorentina är ett av lagen som överraskat mest positivt på oss under inledningen av Serie A. Fiorentina som efter fjolårets haveri verkligen visat en annan sida av sig själva. Mycket av succén ska tillskrivas tränaren Vincenzo Italiano som kom inför säsongen. Fiorentina spelar nu en väldigt sevärd fotboll som är offensivt inriktat, där de vill vara det spelförande laget. Fiorentina hade även under fjolåret en bra trupp, som till denna säsongen spetsades med några nyförvärv. Lagets stjärnanfallare Dušan Vlahović har tagit ytterligare kliv och leder detta Fiorentina. Serben är på väg att utvecklas till en av det bästa anfallarna ute i Europa, vi kommer säkerligen få höra namnet Vlahović i många år framåt. Inför uppehållet tog Fiorentina emot serieledarna Napoli i en svängig match. Fiorentina förlorade till slut med 1-2 men sett till prestationen förtjänade Florenslaget mer.

Venezia är lag som har haft det tufft under inledningen av Serie A. Nykomlingarna inför säsongen har tagit fem poäng på det inledande sju omgångarna. Venezia ligger på en artonde plats i tabellen och måste växla upp om de ska klara nytt kontrakt. Ljusglimten var i nykomlingsmötet borta mot Empoli. Där Venezia lyckades ta sin hittills enda seger denna säsongen. Venezia hoppas nu kunna ta deras första hemmaseger i mötet mot Fiorentina.

Revanschsugna

Fiorentina hittas på en sjätte plats med tolv inspelade poäng, en seger här gör att de fortsatt hänger med i toppen. Det är dessutom ett revanschsuget Fiorentina som åker till mötet mot Venezia efter förlusten innan landslagsuppehållet. De är givetvis även favoriter i detta mötet, Fiorentina har en bra mycket spetsigare och bredare trupp än årets nykomlingar. Fiorentina har under inledning inte heller haft några större problem att vinna matcherna där de varit favoriter. Då tänker jag främst på mötena mot Torino, Genoa och Udinese som Fiorentina tämligen lätt städade av. 

Venezia lyckades kryssa i deras två sista matcher inför uppehållet och hoppas med de kunna hitta något att bygga vidare från. Lagets problem under inledningen har varit att de släppt in alldeles för många mål. Försvarspelet måste hålla ihop bättre, särskilt i denna matchen när Dušan Vlahović finns i motståndarlaget. Fiorentina befann sig även i fin form inför uppehållet med tre vinster på deras fem senaste matcher. Sett till hur hög klass Florensgänget har hållit under inledningen ser jag inte hur Venezia ska lyckas få med sig ett resultat. Jag synar därför att det blir en komfortabel bortaseger i detta mötet för Fiorentina.

fotboll, Serie A
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:45
Venezia - Fiorentina
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.