Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Belgien går som tåget och här har man blickarna på gruppseger.

  • Belgien vann bortamötet mot Danmark med 2-0.

  • Belgien har vunnit tre raka matcher.

  • Belgien imponerade mot England senast, 2-0 segern var mycket stabil.

  • Danmark har fin form, men räcker inte till mot Belgien när man jagar gruppsegern.

Fokus på seger

Belgien är världsetta trots uteblivna titlar, men man förstår varför. Högstanivån är otroligt hög och Belgien går från klarhet till klarhet, även utan de största stjärnorna uttagna. Mot England senast trodde jag, tillsammans med många andra att det skulle bli jämnare och tightare även målmässigt. Men Belgien imponerade och ställde ut sitt bästa lag på banan, vilket ledde till samlingens andra raka seger. En fin form toppas med ett möte mot Danmark under onsdagen, där slutspel och gruppseger står på spel. En match som man skall gå segrande ur.

Belgien möter ett formstarkt Danmark i den här matchen, men det känns som att Belgien är det rätta laget att stoppa den formen. Man är det bättre laget och har den starkare truppen. Ställer man dessutom upp den bästa elvan till spel, så är jag helt övertygad om att man löser detta. Varför skulle man inte göra det, tänker vi.

Tuff bortamatch

Danmark har chans på gruppseger i Nations League-gruppen med bland annat England och Belgien. Det är fortfarande 90 minuter kvar och ett otroligt tufft motstånd, men man har gjort prestationer som är imponerande. Christian Eriksen är storstjärnan som är betydligt hetare i landslaget än i klubblaget för tillfället. Här har man honom, men i övrigt inga större utropstecken för tillfället om du jämför med Belgiens trupp. Jag tror inte Danmark klarar av att ta en seger på bortaplan och jag tror inte heller att självförtroendet och en bra prestation räcker till poäng. En poäng som isåfall inte hade betytt särskilt mycket.

Det är seger eller ingenting för Danmark och när man möter Belgien på bortaplan är det inte speciellt mycket att kräva ur Danmark. Man trivs säkert superbra som underdogs här och utan den större pressen på sina axlar. Jag tror att man blir numret för litet dock, speciellt när Belgien har samma utgångsläge att man måste lösa ett resultat för att säkra gruppsegern. Världsettan löser detta och vi klickar raka ettan!

Speltips.se ger tipset:

Belgien hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.